2777
2789
عنوان

چرا این‌قدر هزینه سرویس زیاده 😭

304 بازدید | 23 پست

الان مدرسشون پیام داد رفتیم تو سایت سرویس. ادرس و اینا رو زدیم یه محله اون ور تره. زده یازده میلیون تومن هزینه سرویس چهار نفره سواری😐😐😐😐اگه باور نمی‌کنید میتونم از سایت سرویس اسکرین شات بدم😭😭 عصابم خیلی خرابه نداریم اینقدر پول سرویس بدیم. مدرسه خوب ثبت نام کردیم مثلا یکم دورتر باشه گفتیم تهش چهار تومن پنج تومن پول سرویس. الان مدرسه جای دیگه ثبت نام میکنه مدرسشو عوض کنیم؟

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما منو خواهرمم همین طوره مال اون 10 تومن مال من 12 تومنه 

خیلی گرونه لامصببب

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

یکم غیر طبیعی گرونه  کورسی چند میفته مگه؟ کدوم شهرید؟

تهران هستیم. 

نه عزیزم کاملا باور میکنیم . 🤦‍♀️

من که دیگه عطای سرویس رو به لقاش بخشیدم پارسال صبح باباشون میبرد . ظهر من پیاده میرفتم دنبالشون با خط واحد بر میگشتیم . فعلا تا اطلاع ثانوی برنامه همینه 😬

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره هزینه سرویس خیلی رفته بالا ما سه ایستگاه با مدرسه فاصله داریم گفتن ۷ تومن😑

وای خدا لعنتشون کنه اخه🥺

نه عزیزم کاملا باور میکنیم . 🤦‍♀️ من که دیگه عطای سرویس رو به لقاش بخشیدم پارسال صبح باباشون میبرد ...

فکر کنم منم باید پیاده ببریم بیاریمش😅😅 اوضاع خیلی خیطه اصلا

نه عزیزم کاملا باور میکنیم . 🤦‍♀️ من که دیگه عطای سرویس رو به لقاش بخشیدم پارسال صبح باباشون میبرد ...

چقد عین مایید خواهر منم با اتوبوس میره میاد چون واقعا هزینه ها خیلی رفته بالا