2777
2789
عنوان

چرا این‌قدر هزینه سرویس زیاده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 23 پست
فکر کنم منم باید پیاده ببریم بیاریمش😅😅 اوضاع خیلی خیطه اصلا

خداییش روش بدی نیست خودش یه نوع ورزشه پیاده روی سریع . من که بدم نیومده . 🤷‍♀️🙂

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

داغ دلم تازه شد.ما هم همینیم عزیزم

دوتا پسر دارم فاصله مدرسه کوچیکه تا خونه ده دقیقا ست بزرگه یه ربع

اولی گفتن 13 تومان

دومی 16 تومان

فکر کنم براشون سرویس نگیرم الان فقط مشکلم برگشت پسر کوچیکمه. از پریروز که بهمون گفتن انقدر ناراحتم

کلی پول مدرسه دادیم الان دیگه چطوری سرویس رو هم بدیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد عین مایید خواهر منم با اتوبوس میره میاد چون واقعا هزینه ها خیلی رفته بالا

بله دیگه مجبوریم از یه جا بزنیم تا به مخارج دیگه برسه . اکثریت جامعه همین هستن . تورم به نحوی شده که باید اولویت بندی کنی مخارجو . خصوصا وقتی بچه داری . مثلا من هزینه رو برای مدرسه دادم یه جای بهتر ثبت نام کردم جاش سرویس رو صرفه جویی میکنم . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
داغ دلم تازه شد.ما هم همینیم عزیزم دوتا پسر دارم فاصله مدرسه کوچیکه تا خونه ده دقیقا ست بزرگه یه رب ...

منم خیلی الان حالم بده. عصابم کاملا بهم ریخته واقعا. به خدا همین چند روز پیش شهریه مدرسه دادیم روپوش خریدیم. الان اینو کجای دلم بزارم. 

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

یازده تومن برای چند وقت؟

یه سال تحصیلی 

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

منم خیلی الان حالم بده. عصابم کاملا بهم ریخته واقعا. به خدا همین چند روز پیش شهریه مدرسه دادیم روپوش ...

من اصلا دیگه از شوهرم خجالت میکشم

انقدر ناراحتم اصلا نمی دونم چی کار کنم

خیلی هزینه سرویس زیاده