2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صحبت میکنه

بله عزیزم 😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
قیمت چنده. من عروس هلندی دارم.    ،💚

من دو سال پیش فندق جان و گرفتم جوجه بود و حرف نمیزد اونموقع با قفس و وسیله هاش شد دو میلیون و پانصد، ولی چند وقت پیش خواستم واسش جفت بخرم گفتن ۶ تومان از بالغ باشه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

هیچ تاپیکی رو پنج تا صفحه نخونده بودم به انتظار دیدن گربه ی استارتر ولی ارزششو داشت😎

خدا براتون نگه داره🤲

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
عکسش هست  مگه نتونستی ببینی

دیدم ، تو صفحه ی پنجم پست آخر ، هیچ تاپیکی رو پنج تا صفحه نمیخونم ولی چون به شدت دلم میخواست گربتو ببینم خوندم 

قشنگه 

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
مرسی ،بعضی وقتا ژستهای خاصی می گیره

چند سالشه؟

پنج سال

خدا حفظش کنه😍