کلا همینجوریه چشماش خمار خوابه همش انگار میگه ولم کن بزار بخوابم این وسط غذا هم میخوابه
خیلی طول نکشید تا فهمیدم قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم اونایی که زن ستیزی میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
اون واسه قدیم بوده الان ک انواع ازمایش و کیت و واکسن اومده خیلیم سالمن! اون موقع این چیزا نبوده ای ...
با استدلال شما پس وضو و غسل هم برای گذشته بوده اونوقت نعوذبالله باید تو عدالت خدا شک کرد که گذشته خودشون رو به زحمت مینداختن ولی الآن راحتن حکم خدا هیچ وقت تغییر نمیکنه
شما خودت ادرار و مدفوع نداری؟ پس نجسی دیگه:)) گربه ک نمیاد وسط خونه دستشویی کنه من دو سال و نیمه گر ...
چرا بی ربط جواب میدی اولا اینکه گربه نجس نیست فقط موی اون روی لباس باشه نماز باطله دوما خون و ادرار و مدفوع داخل بدن هستن اگه خارج بشن باید بدن رو شستشو داد اونقدر با تعصب و لجبازی حق به جانب نباشین
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چرا بی ربط جواب میدی اولا اینکه گربه نجس نیست فقط موی اون روی لباس باشه نماز باطله دوما ...
👌👌👌
به توفیق الهی تا 25سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمیدونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای میکنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
اون واسه قدیم بوده الان ک انواع ازمایش و کیت و واکسن اومده خیلیم سالمن! اون موقع این چیزا نبوده ای ...
جهالت ؟؟!! 😏😏
نجاست یک حکمه نه مجوز آزار
خون هم نجس هست. ولی نبودش باعث هزار جور مریضی میشه
ضمن اینکه سگ اسباب بازی انسان نیست
این بیچاره ها توی خونه زندانی هستن
هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده، من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم مدافعان حرم خلاصه است فقط در این دو حرم مقدس عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی. گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.
بچه ها سر نجاست دعوا نکنید .. نجاست چیزی غیر از کثیفیه ... فقط خوده خدا می دونه نجس ینی چی.... در فیلم دکتر غریب دکتر زخم رو با ادرار ضدعفونی می کنه ... پس بچه ها اینو یاد بگیرید نجس ب معنی کثیفی نیست ... خیلی پیچیده س کلن .. دعوا نکنید .. وقتی خدا گفته فلان چیز نجسه بپذیرید ...
پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه