2777
2789
سلام عزیزان. حلال کنید وقت تون رو میگیرم. لطفا برای همسر این کاربر دعا کنید. تو کماست. از دوستان دعو ...

خداخیرت بده انشاالله هرچی ازخدامیخوای بهت بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله برمیگرده گلم دلت قرص باشه دخترخاله ی من هوشیاریش 3بود کم کم به 8رسیید وچشماشو وا کرد 3ماه طو ...

ناامیدنیستم بچم دلتنگ وقتی میگه باباجیگرم خون میشه

سلام عزیزان. حلال کنید وقت تون رو میگیرم. لطفا برای همسر این کاربر دعا کنید. تو کماست. از دوستان دعو ...

سلام ان شاءالله که خدا شفاشون بده 

براشون صلوات میفرستم و حمد میخونم 

امیدوارم امشب بهوش بیاد بحق عظمت این روزا و شبها که خدا هیچ بنده ای رو ناامید نکنه 

یا حق 

@13723     @چال     @مادرتنهام     @بانویتابستون۷۱   &n ...

سلام عزیزم ۲۰۰ شاخه گل صلوات هم از طرف من تقدیم به امام زمان برای شفای کامل و برگشتن این پدر به خونش

خدایا شکرت 
@13723     @چال     @مادرتنهام     @بانویتابستون۷۱   &n ...

سلام عزیزم 

براشون حمد شفا و آیت الکرسی میخونم 

انشالله بهترین ها تو دنیا نصیب شون بشه

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام عزیزم خداروشکربه هوش اومد

خدا رو شکر 

الهی  شادی و سلامتی مهمون همیشگی زندگیتون باشه

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام بهترشده به هوش اومده فردادستگاهاروازش جدامیکنن

وااااییی عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر 🙏🙏🙏چشم و و دلتون روشن سایه اش مستدام🙏🙏🙏😍😍😍خیلی خوشحال شدم ،😘😘😘

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
سلام عزیزم خداروشکربه هوش اومد

الهی شکرت🤩🤩🤩🤩🤩من توتاپیک قبلی گفتم که هفت خوبه ...الان اومدم ببینم خبرجدیدی نشده خداروشکر

اگه اینستا دارید لطفا پیج فروش عروسک خارجی منو دنبال کنید ...@aroosakhaaa
الهی شکرت🤩🤩🤩🤩🤩من توتاپیک قبلی گفتم که هفت خوبه ...الان اومدم ببینم خبرجدیدی نشده خداروشکر

سلام نه عزیزم دوباره هوشیاریش رفت پایین بردنش آی س یوهنوزبیمارستانه