2777
2789
چن روزه تو کماس قشنگم نگران نشو ناراحت ننباشیا خواهرگلم من داداشم 48روز تو کما و آی سی یو بود فقط خد ...

۸روزه دیگه جونی برام نمونده هرباربچم میگه بابام بیشترآتیش میگیرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۸روزه دیگه جونی برام نمونده هرباربچم میگه بابام بیشترآتیش میگیرم

@منتظرررررظهور  

@اعتصامی  

سلام  عزیزم.خواهرای خوبم . من زیاد کاربرها رو نمی‌شناسم .شما بیشتر میشناسید.اگه میشه تگشون کنید ان شالله خدا به دعای خواهر های نی نی سایتی شفا عنایت کنه. اگه میشه سفره صلوات یا حمد بگیریم برای این برادرمون.ان شالله که به سلامت برگرده پیش زن و بچه اش .🍃💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
واقعاممنونم خداحاجت دلتونوبده توهمین روزای عزیز

زنده باشی عزیزم 💚🍃 ان شالله برای شما هم همینطور عزیزم ♥️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
@منتظرررررظهور     ‍ @اعتصامی     سلام  عزیزم.خواهرای خوبم . من زیاد ک ...

ممنونم از دعوتت... 

ان شاءالله تا زمان انلاین بودن هر کسی رو بتونم دعوت میکنم. 

صد مرتبه صلوات هدیه به حضرت سجاد علیه السلام به نیت شفای کامل این پدر مهربان ان شاءالله. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
ممنونم از دعوتت...  ان شاءالله تا زمان انلاین بودن هر کسی رو بتونم دعوت میکنم.  صد مر ...

ممنون عزیزم♥️😘😍

@13723  

@چال  

@مادرتنهام  

@بانویتابستون۷۱  

@دلخوشی۱  

سلام عزیزان. حلال کنید وقت تون رو میگیرم. لطفا برای همسر این کاربر دعا کنید. تو کماست. از دوستان دعوت کنید. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
هرشب دارم دعامیکنم فقط برگرده دلم براش تنگ شده 😭😭😭

انشالله برمیگرده گلم دلت قرص باشه دخترخاله ی من هوشیاریش 3بود کم کم به 8رسیید وچشماشو وا کرد 3ماه طول کشید فقط ناامید نشو 

@13723     @چال     @مادرتنهام     @بانویتابستون۷۱   &n ...

سلام خواهر 

منم هر چقدر تونستم براشون صلوات و حمد میخونم 

انشالله شفا بگیرن تمام مریضا 

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

سلام عزیزان. حلال کنید وقت تون رو میگیرم. لطفا برای همسر این کاربر دعا کنید. تو کماست. از دوستان دعوت کنید. 

@7234398  

@mahorوmahor

عزیزم نمیدونم چرا کاربرهایی که صدا میکنم ابی نمیشه. ان شاءالله بتونم بعد دوباره تلاش میکنم