2821
2789
عنوان

شوهرم....

74 بازدید | 1 پست

سلام اول از همه اینو بگم که من این تاپیک و بستم چرا به خاطر اینکه میدونستم سریع جبهه میگیرید و باعث میشه که اینجا بحث و کدورت پیش بیاد

وقتی که نی نی سایت تو باز می کنی شروع میشه که با شوهرم چیکار کنم شوهرم منو زد با شوهرم قهرم با شوهرم به مشکل برخوردم شوهرم رفته با خواهر شوهرم، با مادرش، شوهرم فلان کارو کرده شوهرم.... دوست عزیز من  این حرفو میزنم تا متوجه اشتباهی که داری می کنی بشی شاید  یه روزی خود منم اون حرفا رو بزنم ولی از امروز این حرف میزنم شاید یه روزی یه جوری بشه که این حرفا تو اینجا پاک بشه وقتی که میای این حرفا رو میزنی جز اینکه بقیه از زندگی شخصیمون باخبر کنیم و راهنمای غلط بهمون بده هیچ چیزه  دیگه ای نیست شاید من قصد دارم زندگیت رو خراب کنم  منی که هیچی سرم نمیشه شاید یه روزی قراره بیام بگم که شوهرم فلان کارو کرده از کجا معلوم که راهنمایی درست رو بهتون بدم شاید من می خوام از قصد زندگی تو رو نابود کنم عقده دارم از اینکه زندگی خودم خراب شده بیام بگم طلاق بگیری تو به حرف من گوش بدی چرا چون فکر می کنی که وقتی که توی این سایت بیا این حرفا رو بزنی با حرفا ونظرات خیلی درست مواجه میشی در صورتی که اینجوری نیست دوست عزیز و خواهر من توی این سایت وقتی یه چیزی میگی مطمئن باش که آدم هایی مثل من هیچ تجربه ای ندارن و هیچی سرش نمیشه و تازه راهنمای غلط به تو میدن و باعث میشه زندگیت خراب شه پس بهتره به جای اینکه وقتی تو زندگیت مشکل برمیخوری بیاین به جایی که به منو به ۴ تایی مثل من بگی بریم با یه آدمی که متخصص این کار و سرش میشه تجربه داره یا بزرگتری که بهش اعتماد داری صحبت کنیم

من این حرفا رو زدم امیدوارم که کسی ناراحت نشه به خدا من اگه این حرفا رو میزنم به خاطر اینه که نمیخوام زندگی کسی خراب بشه چون که واقعا بعضی از آدما دور از جمع ما آدمایی هستند که هیچی سرش نمیشه ولی میان بقیه را راهنمایی می‌کند و همون راهنمایی باعث میشه که زندگی یه نفر از هم پاشیده بشه و یه بچه دور از پدر یا مادرش زندگی کنه پس به خاطر هم که شده لطفاً رعایت کنید و لاقل اگه نظری هم میدیم فکر کنید برای خودتون نظر و  میدید از روی نیت پاک نظر بدیم لطفا❤

2790
2823
2791
2779
2792