حما۸۲ مدیر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1282 عنوان چجوری؟ | مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 36 پست چجوری تو نی نی سایت همو میشناسین؟با هم دوستین؟نه من کسی رو میشناسم اینجا نه کسی منو میشناسه شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :)) 1401/06/16 | 12:06 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_fantastic_ عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7714 از این به بعد میشناسمت دیگه😁🤣 بله😁😂دختر خانم با من دوست میشوی؟😃😂منم کنکور دارم🧸 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
پرنسس1234 عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 9120 خوبه،جای پیشرفت داری🤣🤣 دهنت سرویس😂😂 انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو
حما۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1282 بله😁😂 دختر خانم با من دوست میشوی؟😃😂 منم کنکور دارم🧸 باکمال میل😄من دوسال پیش داشتم،عقد کردم دیگه درسم بد شد،رتبه ام ۵ هزار شد،دیگه تصمیم گرفتم امسال برم پیام نور که غیر حضوریه شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))
_fantastic_ عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7714 باکمال میل😄من دوسال پیش داشتم،عقد کردم دیگه درسم بد شد،رتبه ام ۵ هزار شد،دیگه تصمیم گرفتم امسال برم ... ایول تمام تلاشتو بکن👍🏻💚 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
حما۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1282 ایول تمام تلاشتو بکن👍🏻💚 🥰تو هم حسابی تلاشتو بکن،امیدوارم به هدفای قشنگ برسی🌱 شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))
_fantastic_ عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7714 🥰تو هم حسابی تلاشتو بکن،امیدوارم به هدفای قشنگ برسی🌱 مرسیی😍💚 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22893 🤣🤣🤣من ۱۹ سال و ۵ ماهمه هر کی دقیق این سنی بود بیاد با هم دوست شیم🤣🤣 😂😂😂😂 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞