2777
2789
عنوان

چجوری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 36 پست

به همین برکت قسم ، دیروز یه تاپیک بودم ، استارتر ۱۵ سالش بود ، یکی دیگه هم اومد گفت، منم ۱۵ سالمه میای باهم دوست بشیم ، استارتر هم گفت عه چه خوب ، آره 😂😂😂 به همین سادگی ، حالا اینکه بگی تو چندتا تاپیک یه جای یه تاپیک با یه نفر مشکل مشابه داشته باشید و بعد از چند وقت صحبت کردن برید خصوصی که خب خیلی هم عالیه ، ولی آخه ندیده و نشناخته 😅

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
من قبلا خاموش بودم‌نمیشناختم الان عضوم‌چند تارو میشناسم خوشم‌میاد ازشون 

من فقط یه نفر رو میشناسم،اونم فقط در حد نام کاربری،ازش خوشم میاد ولی چیز زیادی راجبش نمیدونم🤣

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه دوستی داشتم اسمش دختر تیرماهی بود . مشکلاتی داشت که باهم دردل میکردیم .یه روز اومدم دیدم حذف کاربری کرده

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
به همین برکت قسم ، دیروز یه تاپیک بودم ، استارتر ۱۵ سالش بود ، یکی دیگه هم اومد گفت، منم ۱۵ سالمه می ...

🤣🤣🤣من ۱۹ سال و ۵ ماهمه هر کی دقیق این سنی بود بیاد با هم دوست شیم🤣🤣

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))
من فقط یه نفر رو میشناسم،اونم فقط در حد نام کاربری،ازش خوشم میاد ولی چیز زیادی راجبش نمیدونم🤣

منم با کسی دوست نیستم اونجوری ولی از تاپیک بعضی ها خوشم‌میاد 🤣🤣🤣

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
من تو واقعیت حوصله دوستو ندارم چ برسه اینجا

منم تو واقعیت حوصله ندارم ولی مجازی خوبه به نظرم

منم یه دوستی داشتم اسمش دختر تیرماهی بود . مشکلاتی داشت که باهم دردل میکردیم .یه روز اومدم دیدم حذف ...

وقتی حذف کاربری میشن سخته ولی

منم با کسی دوست نیستم اونجوری ولی از تاپیک بعضی ها خوشم‌میاد 🤣🤣🤣

خوبه،جای پیشرفت داری🤣🤣

آرههه😍 همون تایپک وقتی زیادی درس میخونی🤣🤣🤣 خسته نباشم😐✋🏻

😍🥰🤣🤣🤣خوبه بازم،من که در این حدم یادم نیست،حافطه ماهی دارم🤣🤣🤣

آرههه😍 همون تایپک وقتی زیادی درس میخونی🤣🤣🤣 خسته نباشم😐✋🏻

از این به بعد میشناسمت دیگه😁🤣