2777
2789
عنوان

چجوری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 36 پست

به همین برکت قسم ، دیروز یه تاپیک بودم ، استارتر ۱۵ سالش بود ، یکی دیگه هم اومد گفت، منم ۱۵ سالمه میای باهم دوست بشیم ، استارتر هم گفت عه چه خوب ، آره 😂😂😂 به همین سادگی ، حالا اینکه بگی تو چندتا تاپیک یه جای یه تاپیک با یه نفر مشکل مشابه داشته باشید و بعد از چند وقت صحبت کردن برید خصوصی که خب خیلی هم عالیه ، ولی آخه ندیده و نشناخته 😅

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
من قبلا خاموش بودم‌نمیشناختم الان عضوم‌چند تارو میشناسم خوشم‌میاد ازشون 

من فقط یه نفر رو میشناسم،اونم فقط در حد نام کاربری،ازش خوشم میاد ولی چیز زیادی راجبش نمیدونم🤣

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه دوستی داشتم اسمش دختر تیرماهی بود . مشکلاتی داشت که باهم دردل میکردیم .یه روز اومدم دیدم حذف کاربری کرده

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
به همین برکت قسم ، دیروز یه تاپیک بودم ، استارتر ۱۵ سالش بود ، یکی دیگه هم اومد گفت، منم ۱۵ سالمه می ...

🤣🤣🤣من ۱۹ سال و ۵ ماهمه هر کی دقیق این سنی بود بیاد با هم دوست شیم🤣🤣

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))
من فقط یه نفر رو میشناسم،اونم فقط در حد نام کاربری،ازش خوشم میاد ولی چیز زیادی راجبش نمیدونم🤣

منم با کسی دوست نیستم اونجوری ولی از تاپیک بعضی ها خوشم‌میاد 🤣🤣🤣

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
من تو واقعیت حوصله دوستو ندارم چ برسه اینجا

منم تو واقعیت حوصله ندارم ولی مجازی خوبه به نظرم

منم یه دوستی داشتم اسمش دختر تیرماهی بود . مشکلاتی داشت که باهم دردل میکردیم .یه روز اومدم دیدم حذف ...

وقتی حذف کاربری میشن سخته ولی

منم با کسی دوست نیستم اونجوری ولی از تاپیک بعضی ها خوشم‌میاد 🤣🤣🤣

خوبه،جای پیشرفت داری🤣🤣

آرههه😍 همون تایپک وقتی زیادی درس میخونی🤣🤣🤣 خسته نباشم😐✋🏻

😍🥰🤣🤣🤣خوبه بازم،من که در این حدم یادم نیست،حافطه ماهی دارم🤣🤣🤣

آرههه😍 همون تایپک وقتی زیادی درس میخونی🤣🤣🤣 خسته نباشم😐✋🏻

از این به بعد میشناسمت دیگه😁🤣