2777
2789
عنوان

چجوری؟

258 بازدید | 36 پست

چجوری تو نی نی سایت همو میشناسین؟با هم دوستین؟

نه من کسی رو میشناسم اینجا نه کسی منو میشناسه

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من دوست پخش زنده حوصله ندارم. اینجا میخوام چیکار.    

اینم حرفیه

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))

من نه تنها تو نی نی سایت کسی رو میشناسم یا کسی منو میشناسه بلکه تو زندگی واقعی هم کسی نمیشناسم😅به تاریخ ورودم به نی نی سابت دقت کن تاره این سومین پروفایلمه قبلی ها ترکیدن و قدمت ورودم بیشتره😅کلا با کسی کاری ندارم کسی هم با من کاری نداره😐

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید

من چند تا دوست از تاپیکایی شرکت کردم پیدا کردم

مثلا دیدیم جفتمون یه مشکلو داریم

یا دو تا از دوستایی پیدا کردم سر یه موضوعی که تاپیک زده بودم تو خصوصی خیلیییی کمکم کردن

ولی الان همه دوستیام تموم شدن😬💔

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
من نه تنها تو نی نی سایت کسی رو میشناسم یا کسی منو میشناسه بلکه تو زندگی واقعی هم کسی نمیشناسم😅به ت ...

🤣🤣احساس غریبی میکنم من اینجا،از خیلی وقت پیش کاربر خاموش بودم،الانم که اومدم بازم نمیشناسم هیچکی رو

منو میشناسین؟🙂😂

نه،هیچکی رو نمیشناسم من،یعنی یادم نمیمونه نام کاربری و پروفایلا رو😅حافطه ندارم اصلا😅

🤣🤣احساس غریبی میکنم من اینجا،از خیلی وقت پیش کاربر خاموش بودم،الانم که اومدم بازم نمیشناسم هیچکی ر ...

من قبلا خاموش بودم‌نمیشناختم الان عضوم‌چند تارو میشناسم خوشم‌میاد ازشون 

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
خب چون شما. كامنت هم نميزاري تو تاپيك ها كه كسي بشناستون

چیزی که راجبش بدونم کامنت میذارم،ولی خب اره راس میگی زیاد فعال نیستم