2821
2789
عنوان

خانماااا

306 بازدید | 35 پست

بچه ها من رفتم داروخانه به دکتراونجا گفتم میخوام این ماه پریود نشم به خاطر پیاده روی اربعین .قرص ال دی داد گفت بخورم..

امشب خوردم ..حالا دل‌درد وخلاصه علائم پریودی اومده سراغم.

طبیعی؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخدا امام حسینم راضی نیست به این کارها نمیدونم کی این اربعین رو برای ایرانی ها باب کرد

ببخشید عزیزم یعنی چی که میگی کی اربعین روبرای ایرانیا باب کرده؟؟

کل دنیا دارن به عشق امام حسین تواین پیاده روی شرکت می‌کنن..مگه ایرانیا مسلمون نیستن؟

بخدا امام حسینم راضی نیست به این کارها نمیدونم کی این اربعین رو برای ایرانی ها باب کرد

اربعین از زمان شهادت امام حسین بوده و تا آخر زندگی بشر روی زمین خواهد بود کسی هم باب نکرده این از احادیث ائمه آمده

خدایا شکرت
ببخشید عزیزم یعنی چی که میگی کی اربعین روبرای ایرانیا باب کرده؟؟ کل دنیا دارن به عشق امام حسین توای ...

بخدا به پیغمبر به خود امام حسین

این چیز اصل حسینی بودن نیست

ما راهمون رو گم کردیم

اهاا از این نظر  انشالله ک برات راحت و لذت بخش میشه😍 ماروهم دعاکن

زنده باشی عزیزم.به روی چشم

همین یه دونه روامشب خوردم..میترسم بهم نسازه..اگه دیکه نخورم بابت همین یه دونه که خوردم مشکلی پیش نمیاد؟

زنده باشی عزیزم.به روی چشم همین یه دونه روامشب خوردم..میترسم بهم نسازه..اگه دیکه نخورم بابت همین یه ...

منم یبار مصرف میکردم تا نصفه ولش کردم مشکلی پیش نیومد برا منظمیش بود 

فرقی هم به حالم نکرد😐😂

بخدا به پیغمبر به خود امام حسین این چیز اصل حسینی بودن نیست ما راهمون رو گم کردیم

عزیزمن شما دارین کلا به یه سمت دیگه میرین..

کسی نگفت حسینی بودن به این پیاده روی‌‌..

حسینی بودن به منش واخلاق وپایبند دین بودن..

اما این پیاده روی هم ذوق وشوق خاص خودش روداره که بری زیارت..وهمینطور کلی پیامد سیاسی ودینی داره..

توی همین پیاده روی حتی مسیحی ها هم شرکت میکنن..

همین پیاده روی با تبلیغات گسترده اش باعث شده هزاران آدمی که هیچ شناختی ازامام حسین ندارن بخوان که راجبش بدونن ومسیر زندگیشون عوض شده‌‌..

توی این راه اومدن اتفاقا نشون دهنده این که راه رودرست رفتیم

بهتره تاریخ رومطالعه کنین..

تاریخ رو مطالعه کردم

دین اسلام رو هم مطالعه کردم

دین اسلام میگه انجام واجبات و ترک محرمات

فکر کنم حرف امام حسینم همین باشه

برای همین هم قیام کرد

ولی ما اصل رو ول کردیم چسبیدم به فرع به مستحبات 

همه جور گناهی می کنیم بعد میریم اربعین

اصلا حضرت فاطمه میگه بهترین جا برای زن خونشه 

هیچکس به حرفش گوش نمیده

بخدا که همه ما در جهل به سر میبریم