2777
2789
عنوان

خانماااا

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 35 پست
بخدا امام حسینم راضی نیست به این کارها نمیدونم کی این اربعین رو برای ایرانی ها باب کرد

این ی نعمته ک باب شده عزیز جان

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
بله بوده برای عراقی ها بوده چندساله که ایرانی ها هم میرن

ببخشید عزیزم چه اشکالی داره ایرانی ها هم وقتی شرایطشو دارن تو این حرکت شرکت کنن و لذت ببرن؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاریخ رو مطالعه کردم دین اسلام رو هم مطالعه کردم دین اسلام میگه انجام واجبات و ترک محرمات فکر کنم ...

ازنظر شما هرکس که میاد پیاده روی ممکن نیست آدم خوبی باشه‌؟..شاید گناهی نکرده‌‌..همه که مثل هم نیستن..

نمیشه آدم مومن ودین دار واهل نماز باشه وبره پیاده روی؟

زن اگه بره اونجا درموقع مناسب بره..حجابش روحفظ کنه‌‌..بازم‌نمیتونه بره؟؟

این ی نعمته ک باب شده عزیز جان

بله نعمته خدا منو نبخشه اگه بخوام توهینی بکنم

ولی خیلی نعمت های دیگه هم تو زندگی هست کاش اونها رو هم قدر بدونیم

اگه همه چیز به کربلا رفتن بود

شمر هم کربلایی بود

شبتون خوش

ازنظر شما هرکس که میاد پیاده روی ممکن نیست آدم خوبی باشه‌؟..شاید گناهی نکرده‌‌..همه که مثل هم نیستن. ...

من میگم اربعین و پیاده روی رو یه بت نکنیم بپرستیم

حسینی بودن به کربلا رفتن نیست وگرنه شمر هم کربلایی بود

من میگم راهش رو ادامه بدیم نه راه کربلا رفتن رو

برو پیاده روی ولی نه به قیمت آسیب رسیدن به بدنت

شبتون خوش

تاریخ رو مطالعه کردم دین اسلام رو هم مطالعه کردم دین اسلام میگه انجام واجبات و ترک محرمات فکر کنم ...

توی همون کاروان امام حسین(ع) زن وبچه نبود؟؟

حضرت زینب(س) کسی بود که به کمک امام سجاد(ع) پیام وحقیقت عاشورا روبه گوش مردم رسوند..

این همه تونوحه  وروضه ها به خطبه حضرت زینب اشاره میشه..

بله نعمته خدا منو نبخشه اگه بخوام توهینی بکنم ولی خیلی نعمت های دیگه هم تو زندگی هست کاش اونها رو ه ...

با چ فکری ب سمت کربلا بری مهمه.شمر. فکرش چی بود ما فکرمون چیه؟کربلا نور خالصه. حتی در قالب ی شی مادی.زیارت امام حسین شاید بتونه ی عده رو. تغییر بده برکات زیادی تو زیارت ایشون هست.البته ک نباید با تداخلات دارویی ب بدن اسیب بزنیم.شبتون ب خیر و خوشی گل

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
من میگم اربعین و پیاده روی رو یه بت نکنیم بپرستیم حسینی بودن به کربلا رفتن نیست وگرنه شمر هم کربلای ...

عزمزم صدالبته که کربلایی بودن به رفتن نیست..

اگه لایق باشیم‌هم راه رو ادامه میدیم وهم به کربلا میریم..

من اگه به فکرسلامتی خودم نبودم نمیومدم تاپیک درمورد قرص بزنم.. یااصلا نمی‌رفتم ازدکتر داروخونه بپرسم.. 

شبتون بخیر

بله نعمته خدا منو نبخشه اگه بخوام توهینی بکنم ولی خیلی نعمت های دیگه هم تو زندگی هست کاش اونها رو ه ...

آخه چه ربطی داره دوست عزیز؟؟.

یعنی ماها که قصد رفتن داریم به چیزای دیگه حواسمون نیست؟؟؟

شما دارین یه قانون رودرذهن خودتون نسبت به همه صادر میکنید..

بخدا امام حسینم راضی نیست به این کارها نمیدونم کی این اربعین رو برای ایرانی ها باب کرد

خودمون 

چون دلمون میخواد بعدشم تو با امام حسین در ارتباطی؟

از کجا میدونی؟یا براساس چه موضوعی اینجور برداشت میکنی که ایشون راضی نیستن؟

خواهشا استدلالتو بیان کن چون نمیتونی از جانب بقیه حرفی بزنی یا چیزی رو همینجوری نسبت بدی این رفتار کاملا نهی شده. این گمانه زنی های بیجا منو یاد این ایه انداخت 

وَ جَعَلُوا الْمَلَائِکةَ الَّذِینَ هُمْ عِبَادُ الرَّ حْمَنِ إِنَاثًا أَشَهِدُوا خَلْقَهُمْ سَتُکتَبُ شَهَادَتُهُمْ وَیسْأَلُونَ: و فرشتگانی را که خود، بندگان رحمانند، مادینه [و دختران او] پنداشتند. آیا در خلقت آنان حضور داشتند؟ گواهی ایشان به زودی نوشته می شود و [از آن ] پرسیده خواهند شد. زخرف ۱۹

بازم اگر طبق حدیث و شناختی از ائمه داری میای میگی کی اربعینو باب کرد؟و اینکه لطفا از معایب اربعین بگو چجوری اربعین باعث اذیت شما میشه بگو شاید مشکلت حل شه 

استدلال و حدیث و روایت و سند رو بفرستید ماهم استفاده کنیم 

بهرحال هرکس مسئول تصمیمات خودشه و شما حق نداری بخاطر اینکه تصمیمی ینفرو در اربعین نادرست میدونی مشکلو ارجاع بدی به اربعین

حتما مصرف این قرص ها ضررداره ولی نمیدونم چجوری خواست یکنفر برای مصرف اونم وقتی واجب یا مستحب نیست قراره به این ختم شه که مراسم اربعین بده🤔

🌸😁
من میگم اربعین و پیاده روی رو یه بت نکنیم بپرستیم حسینی بودن به کربلا رفتن نیست وگرنه شمر هم کربلای ...

اگر راه امام حسین رو رفتن با راه کربلا رو رفتن منافات داره شما درست میگی 

ولی اول ثابت کن این دوتا منافات داره 

شمر برای کشتن رفت شمرو با زوار امام یکی میکنی؟نه قطعا یکی نیست 

حالا من از شما سوال میکنم اگر کسی راه کربلارو بره دیگه راه امام حسینو نمیتونه بره؟

یعنی اشکال داره کسی هم راه امام حسینو بره هم راه کربلا؟شما فک میکنی شدنی نیست 

🌸😁

شما راست میگی که نباید به بدن اسیب رسوند این نعمت خداست 

ولی اینکه اربعین رو بت نکنیم نپرستیم حرفای انحرافی 

عزیز دل شما میدونی پرستش یعنی چی؟

پرستش یعنی اطاعت و کاری که در اطاعت انجام میدی عبادته 

یعنی خدا میگه نماز بخون تو نمازو میخونی که اطاعت کرده باشی پس تو داری خدارو میپرستی و نمازت عبادته 

حالا اگر کسی بگه نماز بخون چون داره به استناد حرف خدا میگه خوندش اطاعت از خدا محسوب میشه نه اون فرد 

شما حرفای منحرفارو تکرار نکن 

من میدونم شما میخوای بگی محافظت از سلامتی بدن واجبه ولی تو حرفات شبهه هارو تکرار میکنی که این اصلا خوب نیست 

یه عده که از اربعین و مراسمش خیلی بدشون میاد وهابیان!

شما تو صحبت دشمن شاد نکن

🌸😁