2777
2789

اب بخور بخاب

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

شما خوبه کابوس می بینید من هیچی نمی بینم ولی جرغت خوابیدن ندارم تا میخوام بخوام با فریاد و حشت از خواب بیدار میشم

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خوبه کابوس می بینید من هیچی نمی بینم ولی جرغت خوابیدن ندارم تا میخوام بخوام با فریاد و حشت از خو ...

پانیک داری؟

منم اصلا خواب راحت ندارم حتی تو خوابم حس میکنم بیدارم خوابم نمیبره😕😂

پانیک داری؟ منم اصلا خواب راحت ندارم حتی تو خوابم حس میکنم بیدارم خوابم نمیبره😕😂

بله یک عدد پنیکی پیشکسوت هستم😂😄

بله یک عدد پنیکی پیشکسوت هستم😂😄

منم تا چشم رو هم میزارم یهو میپرم از خواب مثلا پانیکم خوب شده پس لرزه هاشه 

ولی صبحش از خواب پامیشم تاشب انرژی ندارم سرگیجه دارم 😭

منم تا چشم رو هم میزارم یهو میپرم از خواب مثلا پانیکم خوب شده پس لرزه هاشه  ولی صبحش از خواب پ ...

منم فردا باز میخوام برم دکتر الان ۶ ماه که داروهامو قطع کردم ولی بازم اذیتم به خاطر ی سری مشکلات خانوادگی 

شما کلمه یا موضوع خاصی میشنیدید حالتون بد نمیشد من جدیدا اینجوری شدم یا مثلا در مورد کسی نظر بدم بعدش احساس گناه میگیرم بعدم استرس و علی برکت اله شروع پنیک 😐😐

منم فردا باز میخوام برم دکتر الان ۶ ماه که داروهامو قطع کردم ولی بازم اذیتم به خاطر ی سری مشکلات خان ...

آره منم خوب شده بودم کامل بعد فوت عموم دوباره شروع شد الانم هر وقت از خاطراتش حرف میزنن دلم خون میشه بعد پنیک میشم💩🥲😂

دقیقا منم مدت هاست دارو نمیخوردم ولی امروز دوباره وقت دکتر دارم دکترمو عوض کردم

واقعا همش از حساس بودن زیاد میاد 😕

شما در طول روز علائم ندارید؟

من بعد پنیک آستانه ی تحملم اومده پایین با خستگی و گرسنگی و نور و سر و صدا سریع به هم میریزم سر گیجه ی شدید میگیرم😭

دکتر هم گفت از ام ار ای سرت سالمه برو پیش روانپزشک

آره منم خوب شده بودم کامل بعد فوت عموم دوباره شروع شد الانم هر وقت از خاطراتش حرف میزنن دلم خون میشه ...

ای بابا منم خوب شده بودم بعدش بابام فوت شد دوباره دارو گرفتم بعد قطعش کردم از شانس بد ی مسئله ای پیش اومد دوباره گرفته پنیکم دیشب ساعت ۵ بردنم اورژانس منم دکترمو میخوام عوض کنم تا الان روانپزشک رفتم فردا میخوام برم مغز و اعصاب .....فک کنم‌درمان نداره فقط افول و ظهور میکنه متاسفانه خیلی میترسم ازدواج کنم به خاطر این مسئله 😔😔

واقعا همش از حساس بودن زیاد میاد 😕 شما در طول روز علائم ندارید؟ من بعد پنیک آستانه ی تحملم اومده ...

آره من گرسنه ام بشه درجا موادغذایی نرسه بهم پنیک میشم خیلی دوس دارم ورزش کنم ولی متاسفانه وقتی فعالیت زیاد کنم حالم بد میشه بعدش حتی وقتی مهمون داریم و کارای خونه زیاده به مامانم کمک میکنم بعدش پنیک میشم 

در طول روز دارم ولی موقع خواب بیشتر اذیتم میکنه 

اولین حمله هم تو خواب بهم دست داد ....