2777
2789
ای بابا منم خوب شده بودم بعدش بابام فوت شد دوباره دارو گرفتم بعد قطعش کردم از شانس بد ی مسئله ای پیش ...

عزیزم دقیقا مامانمم میگه شما باید یه درمان قطعی پیدا کنید خودتونو قوی کنید تو زندگی صد تا اتفاق میفته قراره شما هر سری کلی دارو مصرف کنی

نمیشه ولی باید بی خیال باشیم 

الهی که خوب میشی و ازدواجم میکنی و به حال این روزات خندت میگیره

آره من گرسنه ام بشه درجا موادغذایی نرسه بهم پنیک میشم خیلی دوس دارم ورزش کنم ولی متاسفانه وقتی فعالی ...

نه من بیدار بودم فکر کردیم مشکل قلبی یا تیروئید دارم یه سال فقط دکترارو گشتیم آخر گفتن پنیکه

حس ضعف داری؟یا غش؟

من جای شلوغ رفتن اذیتم میکنه یا جای جدید کلا نسبت به همه چی بد بین شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من بیدار بودم فکر کردیم مشکل قلبی یا تیروئید دارم یه سال فقط دکترارو گشتیم آخر گفتن پنیکه حس ضعف ...

ضعف میکنم 

بله منم کلی آزمایش دادم از گلومم اندوسکوپی گرفتن من حالت خفگی داشتم تو خواب و ی حس فوق العاده عجیب و غیر قابل وصف تو قلبم انگار ی چیزی از داخل زور میزد به قلبم ..... کلا سمت چپ بدنم بی حس میشد و حالت بیقراری داشتم ....

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
ضعف میکنم  بله منم کلی آزمایش دادم از گلومم اندوسکوپی گرفتن من حالت خفگی داشتم تو خواب و ی حس ...

من آندوسکوپی شدم کلونوسکوپی شدم 

یکی از آشناها دکتر جواد فروتن رو معرفی کرد من قبلا پیش فرامرز ذاکری میرفتم حالا ایشالا امروز برم ببینم این چطوره 

من حس میکردم فقط منم که اینجوری میشم به خدا دو ساله همش تو دکترام قبولم نمیکنم اعصابم ضعیف شده🫠

من آندوسکوپی شدم کلونوسکوپی شدم  یکی از آشناها دکتر جواد فروتن رو معرفی کرد من قبلا پیش فرامرز ...

اعصاب خیلی مهمه ....استرس و اینا بدن رو به فنا میده .‌‌....باید خودمونو بزنیم به بیخیالی ....من حتی دعا هم برام گرفتن انداختن گردنم😶 میگفتن باید دعا بنویسن برات

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
2790
2778
2791
2779
2792