تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
همه لباساش رو در بيار چك كن البته ميگى بالا مياره و احتمالا چيزى اذييتش نميكنه به خاطر اين گفتم به دفعه يه دكتر گفت دور انگشت پاى بچه يه مو پيچيده بود تو جوراب و بچه چند ساعتى گريه ميكرده بچه دارى خيلى سخته🥺
اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr
من تو همین سن بود تقریبا دخترم بردم دکتر برای کولیک ، دکتر گفت ۵ قطره دایمتیکون هر ۸ ساعت ، به نظرم بیشتر نده از ۳ماه و نیم کردمش روزی یک یا دوبار ، اگر چند روز ندم نفخ میکنه وحشتناک و گریه میکنه و کلافه هست
سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم
اگه از روز اول بالا میاره شاید رفلاکس داره ببرش متخصص اطفال
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂