2777
2789
عنوان

بچممممم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 16 پست
اره منم یه بار بچم شب تا صب گریه میکرد نمیفهمیدم چشه دیگه دیوونم کرد با گریه هاش تا خوابید آخر صبح و ...

عزززيزم مورچه اونجا چه كار ميكرده😂

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr

وااای خدا بچه زیر یکسال آدم رو پیر میکنه🥲

بزرگ بشه خیلی راحت تره نگه داریش

گلاب که اون خانوم گفتن رو حتما بده ، گلاب واسه همه چیز خوبه مخصوصا گوارش!

گلاب واسه نوزاد یک روزه هم حتی ضرر نداره،

دختر منم ۳ ماهه بود یکریز گریه میکرد و یه صبح تا شب شیر نخورد، بچم از گشنگی گریه میکرد ولی نمیتونست شیر بخوره😪😪 

چون معده اش حساس بود و من رعایت غذایی نمیکردم بعدا فهمیدم نباید سس بخورم چون بچه دل درد میگیره ، 

خامه و بادمجون و حبوبات و سس مایونز هم نباید میخوردم چون اگه میخوردم اینجوری میشد

الان هم چاره نداری، یه کوچولو گلاب بده و تحمل کن تا بعد از چند ساعت بچه آروم بشه و از این به بعد رعایت غذایی کن، هر چی میخوری عرق نعنا یا نبات داغ بخور حتما

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان