2777
2789

در خدمتم

الان که نفرین  رو خوندی نفرین شدی... الان یه هیولا پشت سرته و منتظره پشتت رو نگاه کنی تا سرت را از تنت جدا کند😈

من یه عروس هلندی ماده دارم حتما باید براش جفت بگیرم یا میتونم تنها نگهش دارم؟

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه عروس هلندی ماده دارم حتما باید براش جفت بگیرم یا میتونم تنها نگهش دارم؟

عروس هلندی ماده وقتی به بلوغ برسه شدیدا نیاز به همسر پیدا میکنه البته نر هم همینه و اگر به موقع واسشون همسر نگیرید خود... میکنن ک خوب نیست ماده ها حتی تنهایی تخم میزارن ک خب بی فایده هست هر وقت به بلوغ رسید براش بگیرید حتما

عروس هلندی ماده وقتی به بلوغ برسه شدیدا نیاز به همسر پیدا میکنه البته نر هم همینه و اگر به موقع واسش ...

الان بالغه ولی خب شرایط نگهداری از دوتا رو ندارم اصلا🤦‍♀️اینم نخریدم خودش اومد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
از نگهداری کفتر برامون بگو

اگه بخوام اینجا بگم طولانی میشه

الان که نفرین  رو خوندی نفرین شدی... الان یه هیولا پشت سرته و منتظره پشتت رو نگاه کنی تا سرت را از تنت جدا کند😈

وای گودووو چه توش شانس ک عروس هلندی دار شدید یهو 

فقط ب احتمال زیاد واسه دور و براتون هست ک فرار کرده اگر شرایط نگهداری ندارید ی پرس و جو کنید و به صاحبش برش گردانید چون عروس هلندی ها با پرنده های دیگه خیلی تفاوت دارن 

خیلی حساس و احساسی هستن و خیلی نکات داره نگهدارتون طوطی هستن ولی از نوع ظریفش و حسااااااس

باید با عشق نگهداریشون رو بپذیرید و پاش بمونید چون خودشون نسبت به صاحبشان همین حس رو دارن 

مثل سگ ها مهربون و با وفا و البته خیلی خلی باهوش

شرایتشو نداری بفروش به ادم متمعن

کفتر ندارم میخوام بیارم  خودم تخصص فوق دکترای کفتر بازی دارم .بخیال

خوب پس چرا میپرسی؟

وای گودووو چه توش شانس ک عروس هلندی دار شدید یهو  فقط ب احتمال زیاد واسه دور و براتون هست ک فر ...

من همه جارو گشتم دنبال صاحبش کسی نبود اون کسی که اومد برامون قفس و اینا آورد هم گفت انگار از جای دوری اومده چون به شدت خسته است و بالش کوتاه نشده نمیدونم والا بردم کلينيک دکترش گفت باید نگهش دارید به شما پناه آورده و مشخصه وابسته شده الانم تو قفس نیست بیرونه ولی به شدت بهمون وابسته است همش دوست داره نازش کنیم دلم نمیاد بدمش بره از طرفی هم اینکه بخوام نر براش بگیرم اونم بالاخره نگهداری میخواد و نر بیشتر هم توجه میخواد شرایطش رو ندارم

لاک پشتم لاکش نرم شده چی بهش بدم؟ نژادش لاک پشت برکه ای اروپا 

کلسیم