2777
2789
عنوان

...سلام...

12 بازدید | 46 پست
بسم الله الرحمن الرحیم درست همین الان نیت میکنم که برای 40 منتظر بچه زیارت عاشورا بخونم به نیت حاجروایی مون من اقدام سفت و سخت نداشتم هروقت خدای متعال صلاح دونست بهم بچه سالم و صالح بده
من برگشتم...بعد از سالها...
قبول باشه گلم.ایشالا حاجتت روا
خدای مهربون لطف کرد و به جای فرشته قبلیم یه فرشته دیگه تو دلم گزاشت.هزار بار شکرش.ممنون میشم واسه سلامتی هر جوری که صلاح میدونید دعا کنید
خدایا بزور ازت بچه نمیخوام هروقت خودت بهم دادی ان شاءالله که سالم باشه و بارداری موفق بگذرونم بی دردسر دختر پسرش فرقی نمیکنه قربونت برم سالم و سرباز امام زمان باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

وای نمیدونین چه حس خوبیه وقتی برای هم دعا میکنیم ان شاءالله که خدا مراد دلتون رو بده من کاره ای نیستم منم یه گنهکار روسیاهم 😢
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز