2777
2789
عنوان

...سلام...

| مشاهده متن کامل بحث + 12 بازدید | 46 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

21 - سارینا خانم 22-chakavak 23- شاینا 24- الهام مامان پارسا 25-خواهر الهام 26-زن داداش الهام 27 - نسرین 28-افسانه 29-پرنیا 30 -خواهر پرنیا
من برگشتم...بعد از سالها...
اگه هنوز مونده اسم منم اضاف کنین..فاطمه هستم..و دوستم معصومه و سحر...خیلی ممنون واقعا خیلی ثواب میکنی
گرنگهدار من انست که خود میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
سمر من عقب موندم نون نرسیددددددددددددد یکی بمنم به نیت امام زمان بخون 41 بشه
مولای من ای غایب از نظررر..میدانم بنام مادرت حساسی آقااااااا . بنام عمه ت زینب حساسی آقاااااا ...از علی اصغر امام حسین بگویم .. یا از جدت امام رضاااااااا ....فقط میدانم فرزندم را اسماعیل وار..بمانند حضرت ابراهیم ...در راه مادرت حضرت زهرا و اهل بیت قربانی کردذممم..و چون مثال حضرت یعقوب،دل از یوسفم کشیدم آنگاه تو بمن برگرداندی.... رمز آیادراین بود.شکررررر...
سمر جوون بازم هست اخه ما به گروه داربم مال بچه های سقطه خیلی هسیم متاسفانه..همه هم شرایطا بد و منتظر معجزه..شاید با دعای یه دلپاک مثل شما ما هم طعم مادری رو بچشیم..بازم ممنون دوسی جون..انشالله اول همه خودت بیای تاپیکو خبره مادر شدنتو بدی عزیز دلم
گرنگهدار من انست که خود میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز