2777
2789
عنوان

خانما من حرف بدی زدم؟؟

178 بازدید | 21 پست

امروز بعد یکسال داداشمو زن داداشم با عروس خالم مهمونم بود برای ناهار 

موقع کشیدن غذا پرسیدم برنج شمال کیلو چند شده خبر دارید؟ 

اخه من چند سالیه از شمال برنج میخرم و میفرستن برام 

زنداداشم گفت داداشش رفته شمال خریده کیلو ۱۰۵

گفتم عههه نوچ نوچ حتما اونم ک ما ازش میگیریم همین قیمت ها میده برنجمم تموم شده .

الان اینک پختم طبیعت کیلو ۱۳۰ گرفتم ولی فک نکنم زیاد خوب باشه 

بعد احساس کردم داداشم زیاد غذا نخورد با اینک غذای مورد علاقش بود 

میخاست بره سرکار عادت هم داره بی تعارف از پای سفره پا میشه خداحافظی میکنه میره 

امروزم همین کارو کرد اما من دیدم زیاد غذا نخورد گفتم خورش بریز گف میخورم اما بنظرم چیزی نخورد بلند شد بره گفتم وایسا حداقل چایی گفت نه بعد غذا چیزی نمیخورم گفتم پس صبر کن یکم پسته بریزم ببر سرکار بخور گفت نه نه رفتو  درم بست 

حتی احساس کردم زن داداشمو عروش خالمم چیزی نخوردن 

حالم گرفته شدد شدید خستگی چند  روز کار ی عالمه خرج موند ب تنم☹بنظرتون حرفم‌زشت بود و از اون ناراحت شدن؟ 😓

همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره به نظرم

متنفرم‌از اینکه تا چیزی واسه پذیرایی میارن فوری قیمتش رو میگن.متاسفانه یکی از نزدیکان من این اخلاق رو داره 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

شما که بی‌منظور گفتی، اما حس خوبی نداره سر سفره از قیمت حرف زدن، خلاصه تجربه بود

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

آره به نظرم متنفرم‌از اینکه تا چیزی واسه پذیرایی میارن فوری قیمتش رو میگن.متاسفانه یکی از نزدیکان م ...

من عصن از این اخلاقا ندارم با جون و دل هم پذیرایی میکنم اگ بخام قیمت بگم من دیشب ۶۸۰ پول میوه دادم ۱ تومن پول تخمه و پسته و.... ۸۹۰ تومن هم تو سوپری پول نوشابه و سس و کاهو کوفت وزهرمار دادم فقط خاستم قیمت برنج رو بدونم چون سالی یکبار میخریم یعنی پارسال گرفته بودیم و امارشو نداشتم 

بستگی داره کی این حرف و بزنه 

اگه طرف خسیس باشه به آدم برمیخوره و لقمه تو گلوش گیر میکنه اگر نه حرفش پیش اومده دیگه ناراحتی نداره

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
عزیزم دیگه اتفاقیه که افتاده و کاریشم نمیشه کرد  تجربه میشه که دفعه های بعد نگی

☹☹☹ خیلی ناراحت شدم عصن ی جوری دمق شدم بیاو ببین اصلا اصلا هییییچ منظوری پشت حرفم نبود خدا شاهده ولی من احمق عصن نمیدونم چرا بعضی وقتها ی حرفایی میزنم ک بعدش خودمم ناراحت میشم😓

بستگی داره کی این حرف و بزنه  اگه طرف خسیس باشه به آدم برمیخوره و لقمه تو گلوش گیر میکنه اگر ن ...

خدا شاهده از خدامه هرروز بیان برن بهم نزدیک نیستیم اما محل کار داداشم پیش خونه منه اینا رو اورد قرار هم بود ناهار بخوره بره ولی احساس کردم با حرفم ناراحت شد با اینک با زنداداشم از این حرفا نداریم درمورر همه چی حرف میزنیم گرونی مشکلاتو...

☹☹☹ خیلی ناراحت شدم عصن ی جوری دمق شدم بیاو ببین اصلا اصلا هییییچ منظوری پشت حرفم نبود خدا شاهده ولی ...

قربونت برم میدونم منظوری نداشتی 

برای منم خیلی پیش اومده که یه چیز بی منظوری گفتم ولی به طرف مقابل بر خورده بخاطر همین گفتم خودت رو سرزنش نکن اینا همش تجربه میشه

❤️🤍PEGAH🤍❤️