2777
2789
عنوان

خانما من حرف بدی زدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 21 پست
قربونت برم میدونم منظوری نداشتی  برای منم خیلی پیش اومده که یه چیز بی منظوری گفتم ولی به طرف م ...

مرسی فداتشم ایشالا ک ب دل نگرفته باشن بعد این همه وقت اومدن خونه من اسکل☹☹☹ 

همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫
مرسی فداتشم ایشالا ک ب دل نگرفته باشن بعد این همه وقت اومدن خونه من اسکل☹☹☹ 

نه ان شاالله که متوجه نشدن و شما حساس شدی

خسته هم نباشی مهمان داری واقعا سخته

شب خوبی داشته باشی گلم♥️🌈

❤️🤍PEGAH🤍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا شاهده از خدامه هرروز بیان برن بهم نزدیک نیستیم اما محل کار داداشم پیش خونه منه اینا رو اورد قرار ...

میگم دیگه وقتی می‌شناسنت برخوردن نداره شاید داداشت خودش مشکلی داره زنگ بزن یا تنها شدین ازش بپرس خیالت راحت بشه و سو تفاهم براش پیش نیاد

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
بعدا به داداشت بگو و از دلش در بیار... اگه باهاش راحتی یا به زندان است بگو منظوری نداشتم که ناراحت ش ...

سر سفره نبودیم تازه میخاستم سفره بچینم☹☹داداشم اصلا اون مدلی نیست حرف بزنه فقط سلام علیک حتی ب زنشم نمیگه اگ ناراحت بشه 

همیشه ساکته همیشه تو خودشه اگ سوال داشته باشه یا ما چیزی بگیم حرف بزنه 

یعنی من عصن روم نمیشه بهش بگم 😞

میگم دیگه وقتی می‌شناسنت برخوردن نداره شاید داداشت خودش مشکلی داره زنگ بزن یا تنها شدین ازش بپرس خیا ...

ما اصلا باهم اونجوری نیستیم راحت حرف بزنیمو‌... تا حالا باهاش تلفنی حرف نزدم☹ الان زنگ زدم مامانم گفتم اینجوری شده مامانم گفت اون از اخلاقا نداره ناراحت نمیشه توام حرف بدی نزدی ما همیشه این حرفا رو میزنیم دگ گفتم پس چرا اینجوری کرد چیزی نخورد یهو تندی رفت گفت شاید چون شوهرت نبوده اینجوری سریع رفته☹

من عصن از این اخلاقا ندارم با جون و دل هم پذیرایی میکنم اگ بخام قیمت بگم من دیشب ۶۸۰ پول میوه دادم ۱ ...

میدونم عزیزم درکت میکنم.خودمم گاهی پیش اومده ناخواسته حرفی زدم که خوشایند اطرافیانم نبوده

ولی طرف مقابل که نمیدونه ناخواسته بوده شاید این تصور براش پیش بیاد که خدایی نکرده شما منت گذاشتید

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم