2777
2789

گوشت چرخ‌کرده ترکیبی گوساله و گوسفند پیاز رنده شده نمک فلفل سیاه سماق رو ترکیب کن کف تابه پخش کن روش فلفل دلمه ای حلقه شده و گوجه بچین و چند تکه کره بزار روش بزار رو گاز با در بسته بپزه وقتی آب انداخت بعد از نیم ساعت درشو بردار بزا آبش تبخیر شه

Belle سابق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان تو تاپیک دیگه گفتم 

ی پیاز رنده کن آبش رو بگیر 

ب گوشت چرخ کردت اضافه کن ادویه نمک و فلفل و زیره و تخم گشنیز آرد نخود چی هم ی قاشق بزن برا چسب موادت که وا نره 

خوب اینارو ورز بده و بعدم پهن کن کف ماهیتابه شکل کباب برش بده و بذار بپزه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

من پياز رنده ميكنم با گوشت چرخ كرده مخلوط ميكنم و نمك و فلفل و زردچوبه ميزنم ورز ميرم روش رو سلفون ميكشم ميذارم يخچال يك ساعت بعد ميارم سرخش ميكنم گرد گرد

گوجه هم جدا سرخ ميكنم

كته هم ميذارم

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

پیاز رو رنده کن آبشو بگیر 

با گوشت چرخ‌کرده زعفران دم کرده و نمک و فلفل 

ترکیب کن ورز بده با دست و تمام 😍 

ببین این دل بخواهی هست ولی میتونی یه گوجه رنده کنی وقتی کباب یکم خودشو گرفت منظورم تو تابه گوجه هارو بریزی روش و بزاری جذبش بشه و بپزه 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

چند دقیقه پیش تاپیک زدم خواستی تاپیکمو بخون دستورات خوبی گذاشتن.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

گوشت چرخ کرده پیاز رنده شده سیب زمینی رنده شده  تخم مرغ  ،ارد سخاری .خواستی جعفری اضاف کن .و روش زردچوبه ادویه کاری و نمک و فلفل بریز و همش بزن موادت زیاد سفت نباشه زیاد شلم نباشه .و با دست گردش کن و پهنش کن و سرخ کن

بسم الله الرحمن الرحیم.میشه لطفا واسم یه صلوات بفرستید ❤️ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

من پیاز رنده میکنم توش نمک فلفل سماق و زعفرون میزنم بهش یکم کرز میدم میزارم یخچال حداقل نیم ساعت بمونه‌.بعد دیگه پختنشم ک راحته پهن میکنی تو تابه سرخ میکنی گوجه هم یا کبابی میکنم یا سرخ میکنم کنارش عاالی میشه

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

پیاز و گوشت ورز میدی زردچوبه ام میزنی ورز میدی ب خورد هم بره بعد گوشت تیکه تیکه میزاری تو ماهی تابه یکم بپزه رنگش عوص‌ شه هر دو طرفش بعد اب می ریزی و رب و اگه خواستی گوجه می ریزی توش 

متولد ۱۳۶۹ هستم 

آخرش هم بذار گوجه و فلفل دلمه سرخ بشه

اولش گوجه نزن اب باز می‌کنه کبابت وا می‌ره 

اول هم آب نریز تو ماهیتابه که وا بره 

بذار یکم رو شعله گوشت خودشو بگیره بعد یکم بریز که بپزه بعدم درشو وا کن تبخیر بشه ابش سرخ بشه 

زیادم نذار سرخ بشه که بافتش سفت شخ

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛