2777
2789
عنوان

بازم یعنی پوچه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 101 پست
عزیزدلم الان دارم میرم یازده هفته 🥰🥰🥰 صدای قلب کوچولوشو شنیدم 

اخی خداروشکررررررهزاررررمرتبه انشالله بسلامتی بدنیابیاد 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدا اول تاپیک رو خوندم به تاریخ نگاه نکردم اومدم آخرش دیدم ۱۱ هفته هستی انشالله با سلامتی این دور ...

فدات شم قشنگم ❤️😘😘❤️ . دوستان کامنت گذاشتن تایپک اومده بالا . فدای لطف و محبتت بشم ان شاءالله گل ناز

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
ای جان خدا رو شکر ان شا الله صحیح و سلامت بغل بگیری🤗 ولی دیگه کلا پیش اون دکتر گاو نرو 😂

فدات شم مهربونم 😘❤️ فدای لطف و محبتت بشم . نه دیگه پیش اون دکتر گاو و هیچ دکتری نمیرم 🤣🤣🤣 فقط بهداشت میرم . والله دکتر نمیخواد ۲۵ هفتم شد میرم ارومیه تحت نظر یه دکتر باشم برای زایمانم میخوام برم اونجا

اخی خداروشکررررررهزاررررمرتبه انشالله بسلامتی بدنیابیاد 

فدای قلب مهربونت بشم عزیزدلم با دعاهای خوب شما ان شاءالله😘😘😘❤️❤️❤️

منم پارسال شش هفته رفتم گفت ساک هست فقط دیگه سقط کردم دو هفته بعدش رفتم باز همون ساکه بود مال من پوچ ...

ممنون 

واقعا بیشعور فعلا که دارم چوبشو میخورم اگر همون اول بهم شیاف میداد و تذکر استراحت میداد الان به این روز نمی افتادم 

که بچم گلاس اول درحسرت گرفتن دست مادرش بره مدرسه بیاد  نتونم کارهای خونمو انجام بدم و اعصابم بریزه بهم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
ممنون  واقعا بیشعور فعلا که دارم چوبشو میخورم اگر همون اول بهم شیاف میداد و تذکر استراحت میداد ...

الهی که خدا ازش نگذره 😔😔😔 چقد دکترای الان بیسواد شدن . کاش خودت شیاف استفاده میکردی یا یه دکتر دیگه میرفتی . چقد بهت استرس وارد کرده اون خدانشناس 😔😔😔 درکت میکنم چه حالی داری ان شاءالله به زودی هماتومت رفع بشه کوچولوتم ببری مدرسه با خیال راحت 😍😍 بتونی به کاراتم برسی

الهی که خدا ازش نگذره 😔😔😔 چقد دکترای الان بیسواد شدن . کاش خودت شیاف استفاده میکردی یا یه دکتر دی ...

ممنون گلم 

کارشو بلده ولی آنقدر دوست داره ویزیت بیشتر بکنه تا پول بیشتر دربیاره وقت دقت کردن به حرف مریضاشو نداره 

فقط تاجرن نه دکتر

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
ممنون گلم  کارشو بلده ولی آنقدر دوست داره ویزیت بیشتر بکنه تا پول بیشتر دربیاره وقت دقت کردن ب ...

فدات شم . خدا ازشون نگذره میدونم چی میگی ده نفرو با هم ویزیت میکنن همین میشه . دو  سه سال پیش رفتم یه دکتری ازم پاپ اسمیر گرفت سه روز مونده به موعدم بعد که جوابش اومد اون موقع میخواستم اقدام کنم گفتم خانم دکتر میخوام اقدام کنم برای بچه اون موقع هنوز کرونا نیومده بود به ایران تازه خبرش رسیده بود چینی ها مریض شدن. دکترم گفت چه بچه ای اول مشکلتو حل کن فعلا نمیتونی بچه دار بشی گفتم چه مشکلی گفت تو پاپ اسمیرت معلوم شده سرطان دهانه رحم داری نمیدونی چی کشیدم چقد گریه کردم گفت باید فوری کلپوسکوپی بشی منم تو شهر خودم انجام ندادم رفتم ارومیه وقت گرفتم یه متخصص خیلی خوب همین که رفتم داخل پاپ اسمیرمو بهش نشون دادم گفت کلپوسکوپی هم زمان بره هم خونریزی میکنی اول باید غلباگری بشی یه نمونه ازت برمیدارن اگه جوابش خوب نبود بعد بیا کلپوسکوپی برات انجام بدیم رفتم غلباگری رو انجام دادم و یک ماه بعدش جوابش اومد اون یک ماه من نه میتونستم چیزی بخورم نه کاری انجام بدم افسردگی گرفته بودم بعد یک ماه رفتم‌ پیش دکتر گفت کی ازت پاپ اسمیر گرفت دکترت گفتم سه روز به موعود گفت برای همونه جواب پاپ اسمیرت اشتباه شده باید پنج روز از موعدت بگذره پاپ اسمیر بگیرن ازت گفت فقط زخم دهانه ی رحم داری نمیخواد کلپوسکوپی بشی

فدات عشقم ان شاءالله

عزیزمی پایدار باشی 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
فدات شم . خدا ازشون نگذره میدونم چی میگی ده نفرو با هم ویزیت میکنن همین میشه . دو  سه سال پیش ر ...

وای خداروشکر سالم بودی...

ولی چه زجری داده بهت بعدش نرفتی بهش بگی؟

من بچه اولو میخواستم باردارشم سونو قبل بارداری دادم پیش ماما بردم گفت حالاحالاها نمیشی ...ناراحت شدم رفتم پیش متخصص اون که مثل وحشی ها با بداخلاقی زد رو برگه سونو گفت با این وضع اصلا نمیشی من تا خونه گریه کردم  

بعدش زود خودمو جمع وجور کردم رفتم پیش دکتر غددم مرد بود گفت خانم من متخصص زنان نیستم ولی تو این سونو هیچ چیز بدی نمیبینم

اونجا امیدوار شدم دوماه اقدام کردیم زود باردار شدم خدارو شکر ولی جوابو بردم پیش همون ماما گفتم چیه جواب گفت مثبته گفتم من همونم که گفتی حالا حالاها نمیشی

سریع گارد گرفت گفت از کجا معلوم شاید خونریزی بیفتی شاید خارج رحمی باشه...زبونش لال شه

راحت ترین بارداری رو داشتم 

وای خداروشکر سالم بودی... ولی چه زجری داده بهت بعدش نرفتی بهش بگی؟ من بچه اولو میخواستم باردارشم س ...

فدات گلم 

نه تا جوابش اومد کرونا اومد تو ایران خودت میدونی دیگه چه وضعی بود قرنتینه بود اولش انگار ویرونی بود همه جا بعدشم به خاطر کرونا بیخیال بارداری شدم سه بار کرونا گرفتم همش میترسیدم باردار بشم تو این وضع تا پارسال که اقدام کردم و پوچ در اومد و امسال بعد سقطم جرات کردم اقدام کنم ‌‌. وای چقد عوضی بود خوب رفتی گذاشتی کف دستش خدا رو شکر که بارداری سالمی داشتی زبونش بشکنه ان شاءالله . چقد به آدم استرس میدن این دکترها . خیلی دلم میخواست جواب رو ببرم پرت کنم صورتش . این دکترم که واسه این بارداری گفت پوچه اونم خیلی دلم میخواد برم پیشش بگم بیشعور چرا بهم انقد استرس وارد کردی و عذابم دادی

فدات گلم  نه تا جوابش اومد کرونا اومد تو ایران خودت میدونی دیگه چه وضعی بود قرنتینه بود اولش ا ...

من تا مدتها از جلو مطب اون متخصص رد میشدم  به شوهرم میگفتم یه سنگ بده بزنم تو شیشه مطبش

من تا مدتها از جلو مطب اون متخصص رد میشدم  به شوهرم میگفتم یه سنگ بده بزنم تو شیشه مطبش

🤣🤣🤣 عزیزدلم . منم میگم سنگ بزنم خیالم راحت بشه