2777
2789
عنوان

بازم یعنی پوچه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 101 پست
سلام فدات شم خوبی گل نازم . فدای قلب مهربونت بشم مرسی که به فکرم بودی عزیزدلم 😘😘😘🌹🌹🌹 با دعاهای ...

شکرخدا عزیزم خوبم،خدانکنه عزیزدلم،♥️♥️😘😘😘فداتشم گلم،ان شاالله  روزهای بارداریت قشنگ و پراز اتفاق خوب سپری بشه😍😍

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
فدات بشم من خواهر مهربونم 😘😘😘😘 ان شاءالله عزیزدلم . ان شءالله جواب آمینوسنتزت خوب باشه گلم نترس ...

مرسی عزیزم انشالله، جوابش دو هفته دیگه میاد 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکرخدا عزیزم خوبم،خدانکنه عزیزدلم،♥️♥️😘😘😘فداتشم گلم،ان شاالله  روزهای بارداریت قشنگ و پراز ا ...

خدا رو شکر عزیزدلم ان شاءالله همیشه خوب باشی . فدات بشم قشنگم ان شاءالله به امید خدا 😘😘😘❤️❤️❤️ ان شاءالله خودتم به زودی مامان بشی 😍😍😍

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
ان شاءالله گلم برام دعا کن 😔

بیخووووووووووود استرس نگیر هشت یانه هفته بروسونو شکمی انشالله که صدای قلب نینی کوچولوتو میشنوی 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

بیخووووووووووود استرس نگیر هشت یانه هفته بروسونو شکمی انشالله که صدای قلب نینی کوچولوتو میشنوی 

عزیزدلم الان دارم میرم یازده هفته 🥰🥰🥰 صدای قلب کوچولوشو شنیدم 

گفت باید سنو واژینال نشون میداد 😔😔😔

تو چهار هفته سونو واژینال که هیچی عزیزم شکمت رو باز کنن تو رحمت هم نگاه کنن چیزی نمیبینن چهار هفته جنین تازه لانه گزینی کرده اصلا چیزی دیده نمیشه چه دکتر گاوی بوده، تیتر بتات خوبه عزیزم خوب بالا رفته از من میشنوی دیگه نرو سونو تا هشت هفته قشنگ برو که صدای قلبش رو هم بشنوی اخه کدوم دکتر بیشعوری با بتا ۵۰۰سونو میکنه بتا تا حدود ۲۰۰۰نرسه اصلا ساک دیده نمیشه

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑

من بخاطر لکه بینی ۶ هفته رفتم سونو گفت ساک وکیسه زرده هست جنین نیست

دکترم زود نظر داد احتمالا بارداری پوچه گفتم نمیخواد شیاف واستراحت مطلق داشته باشم گفت نه برو کارهای عادیتو بکن احتمالا خودش خواسته بیفته  

منم تا دوهفته بلاتکلیف بودم  کلی مهمون داری کردم چون دیگه شوهرم زیاد اعتقادی به بارداریم نداشت تازه کمردرد داشتم

۸ هفته هم جنین بود هم قلبش میزد

دکترم یادش رفت بخاطر لکه بینیم بهم استراحت و شیاف بده 

تو ۱۱ هفته خونریزی شدید کردم گفتن هماتوم الان دوماهه خوابیدم تا درست شه تازه قطع شده ولی بازم میترسم حرکت کنم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
فدات شم گلم . ان شاءالله جوابش خوب باشه گلم 😘😘😘

مرسی عزیزم انشالله

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
عزیزدلم الان دارم میرم یازده هفته 🥰🥰🥰 صدای قلب کوچولوشو شنیدم 

وااای مبارکه  

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
تو چهار هفته سونو واژینال که هیچی عزیزم شکمت رو باز کنن تو رحمت هم نگاه کنن چیزی نمیبینن چهار هفته ج ...

خواهر قشنگم شکر خدا صدای قلب کوچولومم شنیدم الان دو روز دیگه میرم تو یازده هفته 😍😍😍 دکترمو عوض کردم خیلی اذیت شدم البته دیگه دکار نرفتم فقط رفتم بهداشت . خدا نگذره از این دکترهای بی سواد 😣

خواهر قشنگم شکر خدا صدای قلب کوچولومم شنیدم الان دو روز دیگه میرم تو یازده هفته 😍😍😍 دکترمو عوض کر ...

ای خدا اول تاپیک رو خوندم به تاریخ نگاه نکردم اومدم آخرش دیدم ۱۱ هفته هستی انشالله با سلامتی این دوران قشنگ رو طی کنی و نی نی رو بغل بگیری با سلامتی و شادی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خواهر قشنگم شکر خدا صدای قلب کوچولومم شنیدم الان دو روز دیگه میرم تو یازده هفته 😍😍😍 دکترمو عوض کر ...

ای جان خدا رو شکر ان شا الله صحیح و سلامت بغل بگیری🤗 ولی دیگه کلا پیش اون دکتر گاو نرو 😂

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑
من بخاطر لکه بینی ۶ هفته رفتم سونو گفت ساک وکیسه زرده هست جنین نیست دکترم زود نظر داد احتمالا باردا ...

منم پارسال شش هفته رفتم گفت ساک هست فقط دیگه سقط کردم دو هفته بعدش رفتم باز همون ساکه بود مال من پوچ بود . خدا رو شکر که به حرف دکتر بیشعورت گوش ندادی عزیزدلم خیلی ناراحت شدم استراحت کن ان شاءالله هماتومت زود رفع بشه و کوچولوتو سالم بغل بگیری 😍😍😍