2777
2789
عنوان

بازم یعنی پوچه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 101 پست
الهی آمین ، انشالله نی نیت کاملا سالم باشه و به خوشی به دنیاش بیاری😍💞

ان شاءالله عزیزدلم با دعاهای خوب شما 😘😘😘♥️♥️♥️

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
خیلی سخته انتظار هنوز ۲۶ روز مونده تا سنو استرس میگیره ادم گلم 😭 برام دعا کن با دل پاکت

قربونت بشم عزیزم منم پارسال همین روزها سقط کردم هنوزم حامله نشدم،میدونم چی میکشی همش امید داشتم خونریزیم قطع بشه بتام بالابره ولی برعکس شد.خدا ان شاالله ب دلت نگاه کنه که جواب انتظارتو با ی بچه صحیحوسالم بده🙏

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت بشم عزیزم منم پارسال همین روزها سقط کردم هنوزم حامله نشدم،میدونم چی میکشی همش امید داشتم خونر ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم برای شما هم بارداری پوچ بود؟ ان شاءالله خدا جون زودی جاشو با بهترش پر کنه برات گلم خیای سخته سقط من سقط هم نمیشد بعد هشت روز درد شدید دفع کردم چقد عذاب کشیدم هیچوقت یادم نمیره از خدا میخوام که دیگه هیچوقت همچین بلایی سر من و تو و امثال ما نیاد ان شاءالله خدا به دل هممون رحم کنه و بهمون نی نی سالم بده برات دعا میکنم که هرچه زودتر خدا دلتو شاد کنه

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم برای شما هم بارداری پوچ بود؟ ان شاءالله خدا جون زودی جاشو با بهترش پر کنه ب ...

تشخیص درستی ندادن من همین هفته های اول۵هفته بود فک کنم سقط شد ی روز خونریزی افتادم درفتم سونو گفت چیزی دیده نمیشه,وبتام اومد پایین،ولی۴۰روز لک و خونریزی داشتم،باهیچ قرصی قطع نمیشد.انشاالله،واقعا امیدوارشدن و بعدش ناامید شدن خیلی حس بدیه ایشالا نصیب هیچکس نشه

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
تشخیص درستی ندادن من همین هفته های اول۵هفته بود فک کنم سقط شد ی روز خونریزی افتادم درفتم سونو گفت چی ...

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم ان شاءالله زودی جاش با بهتر پر بشه میدونم چی کشیدی منم وقتی باردار شدم خیلی ذوق کردم نمیدونستم حاملگی پوچ چیه همش با شکمم حرف نیزدم وقتی رقتم سنو و گفت جنین نیست دو هفته دیگه بیا نمیدونستم چطور خودمو نگه دارم چقد گریه کردم هیچوقت اون روزو یادم نمیره بعد دو هفته گفتن باز تشکیل نشده سقط فوری زدن دلم نمی اومد خودشم سقط نمیشد با اون قرص لعنتی سقط کردم میزوپروستول یادم نمیره چقد عذاب کشیدم بعد هشت روز درد شدید که میگن دردش از ذرد زایمان سخت تره دفع شد کاش خودش طبیعی سقط میشد خدا کنه هیچکس کارش به میزوپروستول نرسه چقد سخته خدا 

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم ان شاءالله زودی جاش با بهتر پر بشه میدونم چی کشیدی منم وقتی باردار شدم خیلی ...

نه عزیزم از من طبیعی سقط شد البته من گرمیجات و زعفران دم کرده زیاد خوردم،ایشالا

ایشالا از شماهم بمونه براتون،خوشحال میشم خب خوبی شد ب منم بگید

گفت باید سنو واژینال نشون میداد 😔😔😔

ن بابا چارهفته نشون نمیده فندقم زیاد بخور نت سرچ‌کن چیزایی ک برا تشکیل قلب خوبن بخور فولیک اسیدم بخور 

میشه سه تا صلوات برا خوشبختیمون بفرستی؟حاجت رواشی ان شاءالله❤
نه عزیزم از من طبیعی سقط شد البته من گرمیجات و زعفران دم کرده زیاد خوردم،ایشالا ایشالا از شماهم بمو ...

خوبه طبیعی سقط کردی گلم ان شاءالله دیگه هیچوقت سقط نکنی و زودی باردار شی و خدا دلتو شاد کنه مهربونم . فدات بشم من 😘😘😘😘😘

ن بابا چارهفته نشون نمیده فندقم زیاد بخور نت سرچ‌کن چیزایی ک برا تشکیل قلب خوبن بخور فولیک اسیدم بخو ...

انقد نگران شدم که نکنه تشکیل نشه باز . مرتب فندق میخورم گلم اسید فولیکم دو ساله مصرف میکنم به خدا با ویتامین دی ۱۰۰۰ برام دعا کن گلم

سلام گلم خوبی امروز یک هفته تاخیر تیتر بتام ۵۵۵۶ شد نمیدونم خوبه یا بد

مرسی عزیزم خداروشکر خوبه،منک بدلم زده بارداری موفقی داری😍

هنگام آزمایش شما 5 هفته بوده اید و بین 5 تا 8 هفته از 1000 تا 55000 متفاوت است و شما هم در رنج نرمال هستید.

مرسی عزیزم خداروشکر خوبه،منک بدلم زده بارداری موفقی داری😍

فدات شم گلم خدا از دهنت بشنوه نمیدونم چرا همس نگرانم 😔

هنگام آزمایش شما 5 هفته بوده اید و بین 5 تا 8 هفته از 1000 تا 55000 متفاوت است و شما هم در رنج نرمال ...

وای خدا کنه گلم . ان شاءالله قسمت خودت باردار بلشی و بارداری موفقی داشته باشی😘😘🌹