سلام دوستان بارداری قبلمو پارسال خرداد ماه سقط کردم این ماه دوباره باردار شدم سه روز مونده به موعودم تستم مثبت شد آز دادم ۱۵۶.۹۰ شد بتام بعد روز موعودم باز آزمایش تیتر بتا دادم ۵۵۱.۹۰ شد همون روز که چهار هفته م میشد رفتم دکتر سنو واژینال شدم دکترم گفت ساک بارداری نمیبینم نه خارج رحم نه داخل رحم گفتم ولی بتام که خوبه گفت به بتا که نیست شاید دوباره تخم پوچه برام سنو واژینال نوشت هفته ی بعد برم سنو بشم گفت خدا کنه دستگاه ما اشتباه نشون داده . کلی ناراحت شدم کسی بوده مشابه من چهار هفته ساک رو تو سنو واژینال نبینن بعد بره سنو ببینن میترسم دوباره سنو واژینال برم گذاشتم ده مهر برم سنو شکمی خیالم راحت نیست تروخدا کمکم کنید
عزیز دلم خیلی ناراحت شدم برای شما هم بارداری پوچ بود؟ ان شاءالله خدا جون زودی جاشو با بهترش پر کنه برات گلم خیای سخته سقط من سقط هم نمیشد بعد هشت روز درد شدید دفع کردم چقد عذاب کشیدم هیچوقت یادم نمیره از خدا میخوام که دیگه هیچوقت همچین بلایی سر من و تو و امثال ما نیاد ان شاءالله خدا به دل هممون رحم کنه و بهمون نی نی سالم بده برات دعا میکنم که هرچه زودتر خدا دلتو شاد کنه
عزیز دلم خیلی ناراحت شدم برای شما هم بارداری پوچ بود؟ ان شاءالله خدا جون زودی جاشو با بهترش پر کنه ب ...
تشخیص درستی ندادن من همین هفته های اول۵هفته بود فک کنم سقط شد ی روز خونریزی افتادم درفتم سونو گفت چیزی دیده نمیشه,وبتام اومد پایین،ولی۴۰روز لک و خونریزی داشتم،باهیچ قرصی قطع نمیشد.انشاالله،واقعا امیدوارشدن و بعدش ناامید شدن خیلی حس بدیه ایشالا نصیب هیچکس نشه
منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظرهبچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر