2777
2789
عنوان

احتمال خیلی کمارو آوردین؟؟

79 بازدید | 7 پست

یه رشته ای ک نمیخوامو الان پشیمونم زدم جاییم هس احتمال داره همونو قبول شم... انتخاب رشته مجازی سنجش برام زده خیلی کم.... خداکنه اونو نیارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش خوشبینانه هاس ک اصلا مامانم نمیارم بلافاصله بعدش اونجا رو زدم

ببین چون من نه میدونم رتبه اتون چقدره اصلا چ رشته ای هستید و چ رشته ای رو زدید نمیتونم بگم

ولی اگر انتخاب های قبلی رو با رتبه اتون قبولیش احتمالاش بالا باشه میارید قبلی هارو اگرم اینو بیارید و الویت های بعدی رو جوری زده باشید که بازم اونارم بتونید قبول بشید با کارنامه سبز میتونید ب الویت های بعدی تغییرش بدید.

مشاور تحصیلی هستم البته که اینا عرض کردم خدمتتون

ببین چون من نه میدونم رتبه اتون چقدره اصلا چ رشته ای هستید و چ رشته ای رو زدید نمیتونم بگم ولی اگر ...

میگن انتقالی گرفتن خیلی سخته راحت نمیدن... من اگ اقدام کنم برای انتقالی کی میتونم برم دانشگاه؟؟ از همون تایمی ک همه میرن؟ 

ببین چون من نه میدونم رتبه اتون چقدره اصلا چ رشته ای هستید و چ رشته ای رو زدید نمیتونم بگم ولی اگر ...

بعد ببخشید یه سوال الان ک مهلت مجدد انتخاب رشته دادن لینکشم تو سنجش گزاشتن الان.... ویرایشم میشه کرد یا فقط برا کسایی که جاموندن؟