2777
2789
فقط نظر‌ ساده نبود،کم کم چیزای کفر  امیز قاطی نظرش میکرد

ولی گلم خودش نیست ولی خداش که هست در مورد قبول نداشتن ادیان چیزی نمیگفت فقط گفت مسلمان نیست در مورد ادیان تبادل نطر نکردین؟

اگه اشتباه نکنم همون کاربریه که فیلمهای ترسناک خیلی معرفی میکرد به بچه ها درسته؟ چون خودم عاشق فیلم ترسناکم برای همین اسم این کاربرو یادم مونده اگه همون باشه که من میگم مسیحی بود نه مسلمان.

یه نفر تو یه تاپیک پرسیده بود ازش مشکلی داری گفت چطور اون کاربر گفت آخه تو تاپیکت زدی من چرا انقدر بدبختم اون گفت قضیه داره گفتن چی گفت من یه دوست صمیمی داشتم مشکلات زیادی داشت بگذریم که با قرص خودکشی کرد خلاصه گفت اون این سیمکارتو بهم داد اگه همین کاربری که میگم باشه گفت اون پستهای دوستم بود 

تاپیکهای خودم در مورد فیلمه

بنده خدا نمیگفت جن وجود نداره میگفت جن زدگی وجود نداره جن رو کتمان نمیکرد مثلا آل و بختک رو میگفت واقعیت نداره .

ولی خداییش جای من خیلی خالی بود من مدتیه دارم در مورد همین چیزا تحقیق میکنم گلم اگه کتابی در این موارد میشناسی بهم معرفی کن ممنون�🙏🏻

ولی دلایلش همچینم الکی نبود به نظرم در مورد بختک که کاملا درست میگفت به نظرم منم تحقیق کردم اینارو خ ...

مم نگفتم الکی بود گفتم علمی بود امکانش هس ولی اگر یک جمع همه اون رو به چشم ببینن ک نمیشه گفت بیمار روانی هستن.

دنبال بهترینها باش.💚🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟ من اوموقع که اون تاپیک داغ بود خواننده خاموش بودم بعد تصمیم گرفتم عضو بشم امروز عضو شدم تبریک ن ...

اسم کاربری رو نمیشه عوض کرد دیگ

دنبال بهترینها باش.💚🌱
به نطرم قران جن رو تایید کرده ولی جن زدگی رو نه من جایی از قرآن نخوندم جن زده گی رو

جن وجود داره ولی خب منم گفتم هم دلایل علمی هم دینی میتونه باشه

دنبال بهترینها باش.💚🌱
به نطر من ۹۰درصدشون ساختگیه الان با بهنریین برنامه ها میشه یه فیلم ترسناک ساخت دیگه ویدیوی ۱۰دقیقه ا ...

من ویدیوی جن زدگی دیدم ولی واقعی یا الکی بودنش رو میشه تشخیص داد.

من کلیپایی دیدم ک ی نفر با دوربین گوشیش اون فیلم رو گرفته وارد جاهای متروکه میشه و اتفاقاتی میفته 

دنبال بهترینها باش.💚🌱
منم بعد از مطالعه اون تاپیک کنجکاو شدم دارم تحقیق میکنم اطلاعاتم زیاد بشه اگه کتابی میشناسین در همین ...

من خودمم در حال تحقیقم چون واقعا و عقلا باید متوجه شم .

دنبال بهترینها باش.💚🌱