2777
2789
بله، و افتخار علم هم به همین دلیله  افتخار علم به شکاک بودن و کاملتر شدنش هست  ولی نمیتو ...

میدونه ازتون یه خواهشی داشته باشم قشنگم؟

تو تاپیک های ترسناک تگم کنید ، لطفا با من بحث نکنید و ن اعصاب منو خورد کنید ن خودتون ، من کسی ک م عاشق اجنه و ارواحم و کل اجدادم دعانویس بودن و علم نمیتونه واسم این چیزا و شرح بده پس سعی نکنید ک منو متقاعد کنید ، 👁❤
 خیلی دوست داشتم که خودم شخصا تحقیق کنم و ب محل هایی ک جن زده شدن یا ب اصطلاح تسخیر شدن برم ..& ...

بهتر به این چیز  فکر نکنی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب امیدی روزی ک ی چیزی بفهمم بیام تاپیک بزنم 😂

چی میخوای بفهمی😂

تو تاپیک های ترسناک تگم کنید ، لطفا با من بحث نکنید و ن اعصاب منو خورد کنید ن خودتون ، من کسی ک م عاشق اجنه و ارواحم و کل اجدادم دعانویس بودن و علم نمیتونه واسم این چیزا و شرح بده پس سعی نکنید ک منو متقاعد کنید ، 👁❤
 دوس دارم تو ی جمعی باشم مثلا ی چیزی ماوراء طبیعی بیاد ببینیم کل جمع روانی هستیم یا نه فقط من ر ...

من خودم این کاااارم😂سوالی داشتی بپرس

عزیز دل، ممنونم ازتون ولی حتی اگر تجربه هم کنم باز هم میام اینجا و میگم « خرافه » است  چو ...

این حرفتون که میگید اگر حتی تجربه هم کنم چون علم قبولش نداره منم قبول ندارم رنگ و بوی تعصب به علم از طرف شما رو داره .تعصب برای هیچ موردی درست نیست.شما میگید افتخار علم به شک هست پس به عقاید خودتون هم باید شک کنید شاید نادرست باشه.من اگر میگم هست چون تجربه کردم و البته میدونم خیلی چیزهای خرافه هم وارد این مقوله شده ولی درهرصورت نمیشه گفت اصلا نیست.در هرصورت این بحث بین من و شما برای من تمام شده هست پس ممنون میشم ریپلای نکنید 

دلایل اون خانوم علگی بود مثل این بختک ... یا بعضیهام از عوامل روحی و روانی دچار جن زدگی میشن . ...

من اون تاپیک جنجالی رو تازه خوندم تو سرچ چشمم به این تاپیک افتاد چیزی که من فهمیدم میگفت بختک و آل و جن زدگی حقیقت نداره نمیگفت جن حقیقت نداره ولی انقدر شروع کردن همه به فحاشی و تهمت که فکر نکنم اساس حرفش رو کسی اصلا فهمیده باشه یا منظورش رو گرفته باشه به احتمال زیاد هم کسی کامنتهاشو درست  نخونده درست خیلی اصرار داشت رو عقایدش و توهینی به کسی نکرد بقیه فحشش دادن.

دلایل اون خانوم علگی بود مثل این بختک ... یا بعضیهام از عوامل روحی و روانی دچار جن زدگی میشن . ...

ولی دلایلش همچینم الکی نبود به نظرم در مورد بختک که کاملا درست میگفت به نظرم منم تحقیق کردم اینارو خوندم

منم بعد از مطالعه اون تاپیک کنجکاو شدم دارم تحقیق میکنم اطلاعاتم زیاد بشه اگه کتابی میشناسین در همین موردها بهم معرفی کنید ممنون

.

من خودمم تجربه نکردم و اوایل فکر میکردم همه اینا الکیه ولی خب کلی ویدیو دیدم در رابطه باهاش و ...

به نطر من ۹۰درصدشون ساختگیه الان با بهنریین برنامه ها میشه یه فیلم ترسناک ساخت دیگه ویدیوی ۱۰دقیقه ای که چیزی نیست با بهره گیری از جلوههای ویژه میسه ویدئوی ترسناک مثلا جن زدگی ساخت برای همین دارم مطالعه میکنم در این موارد

شکی نیست که جن وجود داره ولی جن زدگی ۱۰۰درصد نیست خیلی دوست دارم تحقیق کنم

اون تاپیکم خیلی عالی بود حیف من خواننده خاموش بودم عضو نبودم اون موقع فقط میخوندم

اصلا هیچ دینی را قبول نداشت،

جدی؟ من اوموقع که اون تاپیک داغ بود خواننده خاموش بودم بعد تصمیم گرفتم عضو بشم امروز عضو شدم تبریک نمیگید بهم تازه واردم.😊😇

اسمم رو بخاطر علاقه ای که به فیلم جنگیر داشتم جنگیر گذاشتم فکر کردم هر وقتی که بخوام میتونم عوض کنم و کاربرها گفتن دیگه نمیشه واقعا نمیشه دیگه اسم کاربری رو عوض کرد؟

من بعضی کاربرهارو دنبال میکردم مثل بانو آرتمیس، دختر گرانبها، اپرا خیلی از کاربرهاروهم میشناسم😅

من اون تاپیک جنجالی رو با دقت خوندم ۳روزه دارم با دقت میخونم کور شدم دیگه😰

تو سرچ میخواستم ۳تا کاربرو پیدا کنم که چشمم به عنوان این تاپیک خورد اومدم تو تاپیک.