یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
علم هرروز پیشرفت میکنه.یه حرف جالبی از شاهین صمدپور شنیدم که میگفت کتاب ابوعلی سینا سالها تدریس میشده برای دانشجویان پزشکی اما الان یه دانشجوی ترم دو پزشکی سوادش از ابن سینا بیشتره
نظر شخصی من اینه مسائلی که به علم مربوط نمیشه و به علم ربط نمیدم ولی نظر هرکس محترمه برام .&n ...
من به خداوند ایمان دارم و کلامش رو هم قبول میکنم
ولی از شما خواهش میکنم در مورد بیماری های روانی سایکوسوماتیک و نورولوژیکی و سندروم تورت یک تحقیقی بکنید و بعد ببینید که هنوز چیزی به اسم جن زدگی هست یا خیر
سلامت باشید
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
درمورد زاد و ولد جن و انسان هم میتونی بخونی هست کلا
من شنیدم جایی ک داخلش واجبات ب جا آورده نشه و قمار بازی انجام بشه و پاکیزگی نباشه و شراب خوار و اینا باشن موجب مزاحم شدن جن میشه
بازم دقیقتر بخوای فلسفه طولانی داره
تو تاپیک های ترسناک تگم کنید ، لطفا با من بحث نکنید و ن اعصاب منو خورد کنید ن خودتون ، من کسی ک م عاشق اجنه و ارواحم و کل اجدادم دعانویس بودن و علم نمیتونه واسم این چیزا و شرح بده پس سعی نکنید ک منو متقاعد کنید ، 👁❤
شما انکار میکنید چون تجربه ش رو ندارید و براتون اتفاق نیفتاده.خوشحالم براتون چون گاهی خیلی سخته تحرب ...
عزیز دل، ممنونم ازتون ولی حتی اگر تجربه هم کنم باز هم میام اینجا و میگم « خرافه » است
چون تجربه هیچ ارزشی نداره
باید دنبال دلیل علمی باشیم
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
من به خداوند ایمان دارم و کلامش رو هم قبول میکنم ولی از شما خواهش میکنم در مورد بیماری های روانی سا ...
چقدر خوب
قشنگم من خودم درسم ب پزشکی مربوطه اینارم میدونم
اما ینی پس منو خانوادم ب کل روانیم ؟
کسایی که اینجا تجربه داشتن هم روانین؟
من نمیتونم سبک عقیده شما رو عوض کنم شمام همینطور
پس ادامه نمیدم ❤
شمام سلامت باشید
تو تاپیک های ترسناک تگم کنید ، لطفا با من بحث نکنید و ن اعصاب منو خورد کنید ن خودتون ، من کسی ک م عاشق اجنه و ارواحم و کل اجدادم دعانویس بودن و علم نمیتونه واسم این چیزا و شرح بده پس سعی نکنید ک منو متقاعد کنید ، 👁❤
خیلی دوست داشتم که خودم شخصا تحقیق کنم و ب محل هایی ک جن زده شدن یا ب اصطلاح تسخیر شدن برم ..& ...
ببین من کل اجدادم دعانویس بودن و با این چیزا سر و کار دارن
من خودمم خیلی پررنگ اینکارارو انجام میدم
اما وقتی بلدش نباشی ب روحت آسیب میزنی
عزیز دل، ممنونم ازتون ولی حتی اگر تجربه هم کنم باز هم میام اینجا و میگم « خرافه » است چو ...
علم نمیتونه همه چیز رو توضیح بده ا نجا هم گفتم چیزهایی مثل معجزه شفا گرفتن مثل روح و عقل آدمی حتی استغفرالله وجود خداوند ام نمیشه با علم ظاهری توضیح داد
ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
علم هرروز پیشرفت میکنه.یه حرف جالبی از شاهین صمدپور شنیدم که میگفت کتاب ابوعلی سینا سالها تدریس میشد ...
بله، و افتخار علم هم به همین دلیله
افتخار علم به شکاک بودن و کاملتر شدنش هست
ولی نمیتونیم تا آخر عمر صبر کنیم و بگیم علم هنوز کامل نشده