2777
2789
عنوان

پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 59 پست

[QUOTE=251546091]تورو خدا الکی انتی بیتیک ندید سیستم ایمنی بدنش نابود میشه. ببرش پیش دکتر دانشمند تو بیمارستان دکتر ...[/QUOT

ایشون درست میگن. پدر من با سابقه ۲۰ سال آسم  فقط چند تا اسپری داشتن و شکر خدا با رعایت غذایی و محیطی. خیلی خوب هستن نسبت به گذشته

کاش سنوزیت باشه حداقل بدونم چیه تا دنبال درمان باشم خودم سینوزیت داشتم سردرد شدید فقط علائمش بود

اانشالله هرچی که باشه یه مشکل سادست و بی خطر که زودی رفع بشه گل پسرت خوب میشه زودی

برام دعا کن مامان بشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=251546091]تورو خدا الکی انتی بیتیک ندید سیستم ایمنی بدنش نابود میشه. ببرش پیش دکتر دانشمند تو ...

بله

اسم و الرژی با رعایت کردن نکاتی و دارو هاش کاملا کنترل میشه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

وای دقیقا پسر منم 2ماهه فقط فین فین میکنه طوری که شبا عصبی میشه گریه میکنه می‌خوابه خیلی دلم میسوزه برلش چندبار دکتر بردیم کلی دارو خورده هیچی به هیچی اصلا دیگه ناامید شدم که از این فین فین راحت بشه

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 

من هم قبلا این‌مشکل رو داشتم. مامانم همیشه دعوام میکرد چرا اینقدر دستمال مصرف میکنم. بینیم به خصوص موقع خواب کیپ میشد و تووی خواب خر خر میکردم....نهایت فهمیدم انحراف بینی شدید دارم! بعد از عمل خوب شدم. البته حدودا ۱۲ سالم بود که اینجور شدم و چندین سال بعدش عمل کردم.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
وای دقیقا پسر منم 2ماهه فقط فین فین میکنه طوری که شبا عصبی میشه گریه میکنه می‌خوابه خیلی دلم میسوزه ...

متاسفانه بیشتر پزشکا اولش فکر میکنن سرماخوردگی یا سینوزیته

بعد کلی دارو انتی بیوتیک که بدن بچه رو ضعیف میکنه تازه میفهمن مشکل کجاست

سینوزیت داره نباید باد ب سروصورتش بخوره شبا با کلاه بخوابه... شوهرمم همین علایم داره بهش اینا گفتن ...

دقیقا پدرم حدود ۱۰ سال اول که آسم و آلرژیش شدید تر بود شب ها با کلاه نرم و حتی یه شال گردن نخی نازک می‌خوابید  و خیلی بهتر بود براش  الان بهتره دیگه کلاه نمیزاره

متاسفانه بیشتر پزشکا اولش فکر میکنن سرماخوردگی یا سینوزیته بعد کلی دارو انتی بیوتیک که بدن بچه رو ض ...

به نظر شما مشکل از چیه؟ 

پسر من اینقد دارو خورده بدنش مقاوم شده هیچ شبی راحت نمیخوابه 

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 
ساکن تهرانی یا شهرستان ؟؟؟  احتمال آسم و آلرژی هست  ببین من پسرم خیلی زودخروسکی میشد صدا ...

آخه من اصلا متوجه نمیشم آسمه آلرژیه سینوزیته یا چیه؟

احتمال دادیم لوزه باشه که عمل کردیم خوب نشد

علائمش همونایی بود که گفتم ولی اصلا نمیتونم بفهمم علتش چیه کا دنبال درمانش باشم

باید دکترهای دیگه ببرم تا بالاخره یه دکتر تشخیص درست بده

دقیقا پدرم حدود ۱۰ سال اول که آسم و آلرژیش شدید تر بود شب ها با کلاه نرم و حتی یه شال گردن نخی نازک ...

شوهرمم با این راهکار داره میره جلو... البته روغن سیاه دونم قبل خواب ب پیشونی میماله

الان بهتره... روش خوبیه. 

به نظر شما مشکل از چیه؟  پسر من اینقد دارو خورده بدنش مقاوم شده هیچ شبی راحت نمیخوابه

به استارترم گفتم

باید ببرید بچه هاتون و متخصص اسم و الرژی

معمولا اینجور وقتا که به دارو جواب نمیدن همون اسم فعال نشده ست.

پسرم ۱۲ سالشه از ۶ سالگی تحت کنترله

دخترمم امسال عید اینجور شد بردم گفت اینم الرژیک داره اینم تحت نظره

شکر خدا خوب خوبن

من هم قبلا این‌مشکل رو داشتم. مامانم همیشه دعوام میکرد چرا اینقدر دستمال مصرف میکنم. بینیم به خصوص م ...

چرا متخصص گوش و حلق و بینی تشخیص نداد . چرا عمل لوزه کرد 😔 آخه این یهو ۷ ماه پیش اینطوری شد

چه آلرژیه آخه چه آسمی

کاش سینوزیت باشه