2777
2789
عنوان

پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 59 پست
چرا متخصص گوش و حلق و بینی تشخیص نداد . چرا عمل لوزه کرد 😔 آخه این یهو ۷ ماه پیش اینطوری شد چه آلر ...

چرا میترسید

مگه اسم و الرژی چیه؟

بیشتر ادما دارن

یکی بیشتر یکی کمتر

اگه سینوزیت بود تاحالا باید درمان میشد.

به جای ترس هر چه زودتر ببریدش پیش این دکترا که گفتم.

من میدونم اون بچه چقدر عذاب میکشه.

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من اصلا متوجه نمیشم آسمه آلرژیه سینوزیته یا چیه؟ احتمال دادیم لوزه باشه که عمل کردیم خوب نشد ع ...

گلم حتما پیگیر دکتر خوب باش 

ولی چیزایی که گفتم اصلا برای رعایت سخت نیست چون چه آسم باشه چه آلرژی و.... با رعایت محیطی و غذایی خیلی بهتر میشن 

بخور آب عالیه مخصوصا برای پاییز و زمستان که هوا خشک و سرد هست

انشاالله هر چه زودتر خوب میشه و نگرانی شما برطرف میشه ❤️

چرا میترسید مگه اسم و الرژی چیه؟ بیشتر ادما دارن یکی بیشتر یکی کمتر اگه سینوزیت بود تاحالا باید ...

من بیشتر از پسرم عذاب میکشم خیلییی ناراحتم براش

حتما میبرم

پیگیرشم

دعا کنید خوب بشه پسر دسته گلم 😔😢

من بیشتر از پسرم عذاب میکشم خیلییی ناراحتم براش حتما میبرم پیگیرشم دعا کنید خوب بشه پسر دسته گلم ...

توکل به خدا

حتما خوب میشه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
چرا متخصص گوش و حلق و بینی تشخیص نداد . چرا عمل لوزه کرد 😔 آخه این یهو ۷ ماه پیش اینطوری شد چه آلر ...

عزیزم ناراحت نباش. بالاخره مشخص میشه. من همیشه سرماخوردگی هام هم طولانی بود. دکتر میرفتم نهایت چندتا دارو میداد. خیلی دیر خوب یا بهتر میشدم. کیپ شدن بینیم توو خواب خیلی اذیتم میکرد. چند بار دکتر رفتم اما فقط یکیشون داخل بینیم رو نگاه کرد و سریع گفت..اووووه خیلی انحراف داری. همین هست که دیر خوب میشی و شب ها نمیتونی بخوابی.. بعد از چندین سال یه دکتر اطفال بعد از یه سرماخوردگی طولانی تشخیص داد که انحراف دارم.

البته احتمالا پسر شما انحراف نداره چون دکتر گوش و حلق و بینی حتما داخل بینی رو نگاه میکنه...نگران نباش. متخصص آلرژی هم ببر..بالاخره علتش معلوم میشه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

سلام میشی بگی پسرت خوب شد چکار کردی منم پسرم 1سال با دماغ نفس کشید وخرپف شدید دکترا گفتن لوزه داره عمل کرد تا3ماه یا4ماه عالی بود الان 3ماهه بازم همون طوره مثل قبل عمل بینی کیپه وبا دهن نفس میکشه

سلام میشی بگی پسرت خوب شد چکار کردی منم پسرم 1سال با دماغ نفس کشید وخرپف شدید دکترا گفتن لوزه داره ع ...

سلام دوست عزیز

ببخشید دیر دیدم پیامتون رو... خداروشکر پسر من خوب شد بعد از عمل لوزه تا مدت زیادی که یادم نیست ولی فکرکنم چندماه شد سه ماه چهارماه زمان برد تا کامل خوب بشه!!! نمیدونم ولی کم کم خداروشکر رو به بهبود رفت و دیگه دماغش کیپ نشد و شبا رو راحت تر نفس میکشه اما همیشه یه مقدار با دهان باز میخوابه... 

پسر شما چند سالشه؟! فکر میکنم کم کم بزرگتر میشن و گلو بازتر میشه

من الان دخترمم ۵ سالشه و اونم لوزه هاش خیلی بزرگن 😔 

سلام دوست عزیز ببخشید دیر دیدم پیامتون رو... خداروشکر پسر من خوب شد بعد از عمل لوزه تا مدت زیادی که ...

خداروشکر که خوب شده دخترت هم بزار بزرگتر شد عمل کنه  من پسرم 9سالشه تا 4ماه عالی بود همینکه سرما خورد بازم بینیش کیپ شد و با دهن نفس میکشه کلا دیگه نمیدونم مریضه یا سالمه الان بدجوری سرماخورده حتی باسرم شستشو هم بینیش باز نمیشه

خداروشکر که خوب شده دخترت هم بزار بزرگتر شد عمل کنه  من پسرم 9سالشه تا 4ماه عالی بود همینکه سرم ...

ببین ممکنه پسرت سینوس هاش درگیر باشه

من یادمه پسر من از بس شیطونی میکنه و همش آب میخوره عرق میکنه باز میدوه .. هوای سرد و ...

این بچه از بس توی مدرسه ماشاالله میدوید سال اول و دوم دااااائم این سرماخورده و سرفه،، بخدا کلافه شده بودم از دستش، هر چی قسم میدم ندو ندو آب از آبخوری مدرسه نخور گوش نمیداد...این همیشه همینجور بود

تا یادمه یه زمانی صبح بیدار میشد گلاب به روتون کلی فین میکرد و خلطی و ... سرفه و ... یه لحظه با خودم گفتم نکنه این سینوزیت گرفته... خلاصههه چند بار شبا پیشونیش رو با روغن بنفشه پایه کنجد چرب کردم و دوقطره توی بینیش ریختم... از این طرفم چرک خشک کن آزیترو دکتر نوشت تااا ۷ روزکامل دادم که خداروشکر خوووووب شد... الان کلاس سومه و دیگه کمتر بدوبدو داره... کلاه و لباس گرمشم دائم تذکر میدم که درنیاره... کلاس سوم شد بهتر شد الحمدالله

سلام عزیز مشکل بینی بچتون خوب شد ؟؟ اگه آره میشه بگین چه جوری ؟؟ پسر منم نزدیک هشت سالشه سه ماهه مشکل بینی داره شبا نمیتونه بخوابه کلی دکتر بردم ولی اصلا افاقه نکرده.

سلام عزیز مشکل بینی بچتون خوب شد ؟؟ اگه آره میشه بگین چه جوری ؟؟ پسر منم نزدیک هشت سالشه سه ماهه مشک ...

سلام دوست عزیز، توی همین تاپیک کامل توضیح دادم که پسر من عمل لوزه انجام داد و بعد از یه مدت طولانی گذشت تا خوب شد