2777
2789
عنوان

سوسک خوردم😭🤢🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 2741 بازدید | 111 پست
دورازجونت نگو اینجوری ناخواسته بوده  بعدم فک نمیکنم اتفاقس بیفته خدانکرده ابلمو واب جوش ولر ...

اصلا هرچی میبینم یاد اون میوفتم از بس که من خاک بر سر بددلم

خدا جون خودت کمکمون کن

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اصلا هرچی میبینم یاد اون میوفتم از بس که من خاک بر سر بددلم

بهش فک نکن توروخدا

میدونم دست خودت نیس

ولی تموم شده رفته

اتفاقه دیگه آجی❣

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
میدونم منم ی بار پام رفت رو سوسک برعکس شده خارای پاهاش رفت تو پام میخواستم گریه کنم ولی خب بالا آورد ...

اره حتما توی ماست بوده دیگه طبق معمول سفره رو جمع کردن سطل ماستو درشو باز گذاشتن روی کابینت سوسکه هم اجاره نمیگیرع رفته توش

خدا جون خودت کمکمون کن
حتما بهش بگو

هزار بار گفتم خونتون سوسک داره در همه چیو بزارید 

سوسک میوفته توش میگن نههههههه خونه ماااااااا سوسک اصلاااااااا

صد بار دیدم از این کابینتیا هست ریزا دارن کیه که قبول کنه

خدا جون خودت کمکمون کن
وااااای ندیدم

بزن نت

توی همین ایران اتفاق افتاده

گفتم حواستون باشه کیک واسه بچه ها میخرید اولش نصفش کنید خوب معاینه ش کنید🤦🏻‍♀️بعد  که خیالتون راحت شد بدید بچه بخوره

اینم از نظارت بهداشت روی کارخونه ها ووضع بسته بندی 

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
هزار بار گفتم خونتون سوسک داره در همه چیو بزارید  سوسک میوفته توش میگن نههههههه خونه ماااااااا ...

نه بگو تو ماستی ک فرستادی سوسک بود کلی حالم بد شد

کاربری واگذار شده

بزن نت توی همین ایران اتفاق افتاده گفتم حواستون باشه کیک واسه بچه ها میخرید اولش نصفش کنید خوب معا ...

واقعا تاسف باره

یکی از اقوام ما نوزادش بستریه میگه یه بچه نوزاد و عمل کردن توی شکمش تیغ جراحی جامونده 

خدا جون خودت کمکمون کن
هزار بار گفتم خونتون سوسک داره در همه چیو بزارید  سوسک میوفته توش میگن نههههههه خونه ماااااااا ...

والا حقشونه حالا که پررو بازی درمیارن یکی دوتا ازکابینتا پیداکنی بندازی توی ظرف ماستشون بذاری یخچال که خودشونم ببینن اینقد ادعاشون نشه😁

نه بگو تو ماستی ک فرستادی سوسک بود کلی حالم بد شد

دقیقا فهمید که حالم بده و دارم🤮 میارم نگاه کرد تو حیاط گفت ویار داری هنوز بعد سه مااااه

خدا جون خودت کمکمون کن
والا حقشونه حالا که پررو بازی درمیارن یکی دوتا ازکابینتا پیداکنی بندازی توی ظرف ماستشون بذاری یخچال ...

خودشون میدونن که سوسک دارن چون من میگم عروسم قبول ندارن

خدا جون خودت کمکمون کن
واقعا تاسف باره یکی از اقوام ما نوزادش بستریه میگه یه بچه نوزاد و عمل کردن توی شکمش تیغ جراحی جامون ...

ای وای خدایا

طفل معصوم😔😔

اصن نمیدونم چرا اوضاع اینجوریه

هیچی سرجای خودش نیس

کسی یه ذره وجدان کاری و احساس مسئولیت نداره توی شغل وحیطه خودش

الان حال بچه خوبه

دلم گرفت😔😓