2777
2789
عنوان

سوسک خوردم😭🤢🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 2741 بازدید | 111 پست
سوسک بود حالا یا از این جک و جونور های ریز

نه سوسک بود کوچیک ولی سوسک من اول فکر کروم مگسه بعد قاشق و اوردم جلو دیدیم سوسکه دیگه 🤢 گلاب به روت

خدا جون خودت کمکمون کن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دوست دارم بمیرم  اخه یه امشب تونستم غذا بخورم چون چند وقته معده درد دارم

دورازجونت

نگو اینجوری

ناخواسته بوده 

بعدم فک نمیکنم اتفاقس بیفته خدانکرده

ابلمو واب جوش ولرم بخور زیاد

میگن شیر گرم واسه مسمومیت خوبه

حالا نمیدونم اینو بشه بهش گفت مسمومیت یانه ولی خب کلا معده رومیشوره

اگه داری بجوشون بخور

نگران نباش😘

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
خواهش میکنم... خودمم با دوستام بودم... تا خونه فقط میخندیدیم چقد بچه ها سربسرم گزاشتن... راحت باش

فداتم که😘

چقد کیف میکنم‌ مثه خودم جنبه شوخی داری😍💜

سرت سلامت🧡

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
بیخیال اسی  ما بچه بودیم پسر عموم تو حیاط بازی میکرد زن عموم محلش نمیداد بچه گشنه میشد سوسک می ...

🥺 احتمالا بچه توی شکم منم پهلون میشه😢

خدا جون خودت کمکمون کن
بیخیال اسی  ما بچه بودیم پسر عموم تو حیاط بازی میکرد زن عموم محلش نمیداد بچه گشنه میشد سوسک می ...

خدایی نسل اونموقع سنگم میخورد میشد گوشت

الان بچه های ما همه نازک نارنجی وکوچولو

تازه بتید کلی نزشونو بکشی بیان یه قاشق غذا بذارن دهنشون

ببین خیلی بالا اوردم بحث چندشه 

میدونم منم ی بار پام رفت رو سوسک برعکس شده خارای پاهاش رفت تو پام میخواستم گریه کنم ولی خب بالا آوردی دیگ بیخیالش بهش فکر نکن ...حالا چطور سوسک رفته تو ماست مادر شوهرت مگه خودش نریخته تو کاسه

کاربری واگذار شده

واااااای میزدی توی سرش کثیف و

یه چیز دیگه

این فیلمه که مرد بیچاره یه کیک بسته بندی شده رو داشته میخوره توش تیغه فلزی بوده قورت داده ب سختی رفته‌پایین بعدش خون بالا اورده زنگ زوه اورژانس

فیلمش هست توی نت

دکتره داره باهاش حرف میزنه

توروخدا ادم ب کارخونه وبسته بندیم اعتماد نمیکنه

شاید یه بچه طفل معصوم اون کیک رومیخرید 

😔😔

باعث تاسفه