2777
2789
عنوان

سوسک خوردم😭🤢🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 2741 بازدید | 111 پست
منم یه بار تو یه روستا بودیم اومدم مسواکمو بردارم روی موهای مسواکم سوسک بود منم قشنگ لمسش کردم 😐

من حالم بد میشه از سوسک اما نمیترسم ازش وقتی میرم خونشون همه ظرف هارو میشورم چون میدونم خونشون سوسک داره

خدا جون خودت کمکمون کن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
اگه نخوردیش زیاد جای نگرانی نیست مسواک بزن...آبم زیاد بخور بشوره میکروباشو ببره

کاش نمیدیدم حداقل انقدر حالم بد نمیشد

انقدر بدم میاددر چیزو باز میزارن توی بخچالللل یا روی کابینت اه اه

مخصوصاتویی که میدونی خونت سوسک دارره😭

خدا جون خودت کمکمون کن
من بودم همون لحظه بالا میاوردم کلا اینجور صحنهارو  تا ببینم سریع بالا میارم 😐

منم جرآتم ندارم به شوهرم بگم کلی دعوام میکنه میگه اصلا نمیگرفتی

خدا جون خودت کمکمون کن
نگو تورو خدااا

والا عکس خبرروهم گذاشتم🤦🏻‍♀️

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
گفت من ماست دارم یه کاسه میدم بهت منم سفره انداختم ماست و اورد ریختم توی کاسه قاشق آخر که امدم بکنم ...

وقتی میگن چیزی میخوری باید چهارچشمی نگاه کنی این دیگه 😐ولی شاید نخوردیش همون تح ظرف بوده 😐وای اگ بخوری هم عیب نداره الان جز چینی ها شدی 

من ی روز از ی مرد سبیل گنده... وقتی میگم گنده یعنی بلندی سبیل ی انگشت ی سمبوسه خریدم... همین ک از و ...

ببخش توروخدا نمیدونم چرا تصورت کردم خنده م گرفت😁