2777
2789
عنوان

سوسک خوردم😭🤢🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 2752 بازدید | 111 پست
خودشون میدونن که سوسک دارن چون من میگم عروسم قبول ندارن

اها درسته متوجه حرفت شدم

ای بابا

تنت سالم باشه

دیگه مواد غذایی این مدلی مثل ماست و اینا ازشون نگیر خودت هرچی ددست کردی همونو باخیال راحت بخور اخرش حیالت راحته که تمیزه ورعایت شده 

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
ای وای خدایا طفل معصوم😔😔 اصن نمیدونم چرا اوضاع اینجوریه هیچی سرجای خودش نیس کسی یه ذره وجدان ک ...

میگفت ۳ روز بعد فهمیدن دوباره عمل کردن  و در اوردن الان بهتره اخه نوراد کلا نیم متره شمکش مگه چقدره که چیزی بزاری یادت بره یا گم بشه

خدا جون خودت کمکمون کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اها درسته متوجه حرفت شدم ای بابا تنت سالم باشه دیگه مواد غذایی این مدلی مثل ماست و اینا ازشون نگی ...

دیگه انقدر حرصم دادن که از دستشون دارم فرار میکنم

باور میکنی با حاملگی خونه خودمو رهن دادم برم فقط که نبینمشون

خدا جون خودت کمکمون کن
میگفت ۳ روز بعد فهمیدن دوباره عمل کردن  و در اوردن الان بهتره اخه نوراد کلا نیم متره شمکش مگه چ ...

چی بگم واقعا

بحث وجدانه دیگه

چجوری متوجه نشدن

یعنی تااین حدکور بودن🤦🏻‍♀️

بلادور باشه ازش الهی که زودتر خوب بشه

کاش پیگیر بشن وشاکی بشن ازبیمارستان

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
چی بگم واقعا بحث وجدانه دیگه چجوری متوجه نشدن یعنی تااین حدکور بودن🤦🏻‍♀️ بلادور باشه ازش الهی ...

اایشالله برای فامیل ماهم دعاکن دوقلو به دنیا اورد ۷ ماهه دوماهه تو دستگاهن یکیشون از بین رفت اون یکی هم هنوز بیمارستانه و حالش خوب نیست 

خدا جون خودت کمکمون کن
اایشالله برای فامیل ماهم دعاکن دوقلو به دنیا اورد ۷ ماهه دوماهه تو دستگاهن یکیشون از بین رفت اون یکی ...

ای خدا عزیزدلم نگران نباش خدا بزرگه

من خودم سزارین اورژانسی شدم بخاطر فشارخون بارداری

پسرم ۳۲ هفته به دنیا اومد باوزن و یک و نیم کیلو

بخدا خیلی خون دل خوردم و سختی کشیدم خیلی

الان ۳ سالشه 

ایشالا مشکل فامیلتنوم برطرف میشه به حق امام حسین وبچه ش با دل خوش مرخص میشه

حتما دعا میکنم واسش عزیزم😘😘

ای خدا عزیزدلم نگران نباش خدا بزرگه من خودم سزارین اورژانسی شدم بخاطر فشارخون بارداری پسرم ۳۲ هفته ...

خدا حفظش کنه برات گلم

خدا این بچشو بهش ببخشه این ۲۹ هفته دنیا امدن

بعد ۶ سال نازایی و اخرم ایواف کرد

خدا جون خودت کمکمون کن
گفت من ماست دارم یه کاسه میدم بهت منم سفره انداختم ماست و اورد ریختم توی کاسه قاشق آخر که امدم بکنم ...

دختره میگفت سردرد داشتم یه رانی بازکردم نصفشو خوردم بعد خوابم برد بیدار شدم با رانی یه قرص خوردم اما یه تیکه موند لای دندونم فکر کردم کاغذ قرص که دیدم بال سوسکه یعنی تیکه هاشو خورده بودم بالش لای دندونم بود 

ازون روز که خوندم از ذهنم نمیره توهم بهش فکر کن وضعت ازون خیلی بهتره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
دختره میگفت سردرد داشتم یه رانی بازکردم نصفشو خوردم بعد خوابم برد بیدار شدم با رانی یه قرص خوردم اما ...

وواااااای 

بیا و خوشبین باش شاید مورچه اورده انداخته توی رانی🤢

خدا جون خودت کمکمون کن