2777
2789

هروقت شیر شب قطع بشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شش ماهگی که فرق شب و روز رو میفهمه و شب خوب سیر میشه ولی بستگی به بچه داره بچه من از اولشم شب می‌خوابید تا صبح به زور بیدار میکردم شیر میدادم ولی بچه خواهرم تا نوجوان هم شده شبا پامیشه چند بار همه رو هم بیدار میکنه🤐

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

مامان جان صبرتو زیاد کنه حداقل تا شش ماهگی همینه...

تازه خدا نکنه مریض شه هی هر ساعت قطره داره

واکسن میزنی باید هر یک ساعت تبشو چک کنی

منم دخترم دو روز دیگه سه ماهش میشه

فکر کن ماه پیش کرونا گرفتیم خانوادگی با حال بد خودم ۱۲ تا قطره داشت که باید بهش میدادم فکر کنم هر یک ساعت باید بهش قطره میدادم شید میدادم تیگبشو چک میکردم تا میومدم بخوابم یک ساعت بعدی....

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام
مامان جان صبرتو زیاد کنه حداقل تا شش ماهگی همینه... تازه خدا نکنه مریض شه هی هر ساعت قطره داره واک ...

ایشالا همیشه سلامت باشه .

منه بیچاره همین الانم ۱ ساعت ۱ ساعت شیر میدم. دختره بیدار میشه شیر میخاد. خیلی زود زود. شوهرم از کارش میزنه میاد خونه من ۴،۵ ساعت میخابم. وگرنه نابود میشم.

از شش ماهگی که فرق شب و روز رو میفهمه و شب خوب سیر میشه ولی بستگی به بچه داره بچه من از اولشم شب می‌ ...

الان هر ۱ ساعت گشنست. یعنی بعدا بهتر میشه؟؟ یعنی به غذا خوردن بیفته اینقد دیگه شیر نمیخاد؟

تا ۶ ماهگی تا میتونی روزا زیاد شیر بده شبا کم تر که بیشتر بخ ابه. از ۶ ماهگی شیر شب باید قطع شه ۸ سا ...

نمیشه زودتر شیر شبو قط کرد؟ مثلا ۴ ماهگی؟ البته دیدم که دوتا از دوستام این کارو کردن و راضی بودن. 

اخه مشکل اینجاست که این الان هر ۱ ساعت شیر میخاد. یعنی دیگه تو ۶ ماهگی اینطوری نیست؟

ایشالا همیشه سلامت باشه . منه بیچاره همین الانم ۱ ساعت ۱ ساعت شیر میدم. دختره بیدار میشه شیر میخاد. ...

همینجوری کم کم عادت می‌کنی بچه هم قلقش میاد دستت منم اوضاع تو داشتم همین الانشم بعضی وقتا کم میارم.یکم بزرگتر بشه کمتر شیر میخواد.اما تا میخواد بده بخوره زود بزرگ شه وزن بگیره برای خودت بهتره

همینجوری کم کم عادت می‌کنی بچه هم قلقش میاد دستت منم اوضاع تو داشتم همین الانشم بعضی وقتا کم میارم.ی ...

خواهر جان مگه میتونم ندم🤐خونرو رو سرش خراب میکنه وقتی گشنش میشه. کولیکم داره . کلا ناابودم . واقعا از کی درخواست شیرش کم میشه؟

بچه ی شمام هر ۱ ساعت شیر میخاست؟ میترسم چند ماه دیگم درست نشه

اره اوایل بزور بیدارش میکردم شیر بخوره که قندش نیفته بیدار نمیشد اما الان یک ساعت یکبار نهایت یک ساعت ونیم یکبار میخواد یعنی خودمم عادت کردم سر تایم بیدار میشم.

ولی یه خوبی داره بزرگ شه فکش قوی میشه تند تند میک میزنه و سینه خالی میکنه و سیر میشه 

خواهر جان مگه میتونم ندم🤐خونرو رو سرش خراب میکنه وقتی گشنش میشه. کولیکم داره . کلا ناابودم . واقعا ...

معمولا کلا بزرگتر که بشن کمتر شیر میخوان شبا و یا فاصله شیر دهی بیشتر میشه.

دختر منم هم کولیک داره هم رفلاکس.زبونشم برفک زده میسوزه خوب شیر نمیخوره 

خیلی وقتا گرسنه میشه به خاطر رفلاکس دو تا میک میزنه گریه میکنه باید اینقدر صبوری کنم شیر بدم تا آروم شه و سیر