2777
2789

من ۴ ساله با ی اقایی مجازی دوست هستم ب قصد ازدواج و خلاصه هر روز و هر ساعت چت میکنیم و فقط دوبار حضوری دیدمش ک در اون ملاقات پدر مادرشن اورده بود من خیلی اذیت شدم تو رابطم لاس زدناش ؛ اصلا فشار های عصبی ک بهم وارد شد حتی حملات عصبی بهم دست داد 

یا مثلا بی توجهیاش ک وسطای رابطه شروع شد و... خیلی اذیتم کرد ،مثلا کلی دختر فالو میکرد میگفتم نکن میگفت تو باید اعتماد کنی و کسی ک اعتماد میکنه من هر کاریم بکنم نباید حرفی بزنه راستش قبلش چیزایی ازش دیده بودم مثلا تیک زدن با دخترا و ب همین دلیل بد بین شده بودم 

بعد من خواستم جدا بشم ولی اون با التماس و گریه جلومو گرفت و نزاشت بریم و قول داد درست بشه بیشتر توجه کنه و... و خب تقریبا خوب شدیم حدودا ۳ ماه ازین جریان میگذره و الان مشکلی نداریم با هم 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

حالا من اتفاقی با ی هم رشته ای اشنا شدم ک کاراموز وکالته و منم ازمون وکالت دارم و هر چی ک دوست پسرم نداره این اقا داره از سنگینی و ادب و خونواده خوب بگیر تا سر ب زیری و ایمان و .... بعد ایشون ب شدت ب من علاقه مند شده و پاشو کرده تو ی کفش ک چند ماه دیگه از کاراموزیم مونده و میخوام بیام خواستگاری و الان باهام چت میکنه

بعد من الان دارم از عذاب وجدان میمیرم نمیدونم چیکار کنم توروخدا شما کمکم کنید😭

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم آخه من ب ت الان؟ خودمم نمی‌دونم باید بری مشاور ن اینجا

خیلی شرایط سختیه میدونم 😥

عذاب وجدان نداشته باش.منم توی این شرایط بودم و بخاطر عذاب وجدان الان بد بختم.

میشه تعریف کنی

خب خیلی ریسکه با نفر اولی ادامه بدی چون ممکنه خرش از پل رد شه و دوباره کاراشو تکرار کنه 

با دومی هم ریسکه چون ممکنه حسش زود گذر باشه

باید بهت ثابت کنن .ولی خب اشتباهه آدم با ۲ نفر در ارتباط باشه

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
واقعا من ک خیلی ذهنم بازع تو این مورد هیچ چیزی نمیتونم بگم.... فقط اینو بدون هر چ با هر ک کنی بر ت ه ...

اینو باید ب دوست پسرم بگید

خیانت شاخ و دم نداره که

وقتی نمیتونین پایبند کسی باشین چرا میرین تو رابطه وقتی شرایط طرف رو میدونین

اگه سنگینی میخواستی اگه ادب و خونواده خوب و ایمان و... میخواستی چرا همون اول رابطه ات با این اقا مجازی که فهمیدی نداره کات نکردی ؟

با اینم بری تو رابطه بعد نتونن بیاد جلو خواستگار بعدی ول کنی بری؟همیشه گزینه بهتر هست وقتی عاشق طرف نیستی بکش بیرون ازش

میخواست بیاد جلو تو این ۴سال میومد 

اون دومیه از دوست پسرت خبر داره؟بفهمه بازم بنظرت میخواد باهات باشه؟کسی که دوست پسر داره نمیگه،کسی که دوست پسر ۴ساله اشو بخاطر خواستگار میپیچونه؟رابطه لانگ دیستنس و مجازی همینه نمیتونستی واردش نمیشدی الانم شدی اینجوری شده کات کن حتی اگه این خواستگارت نیاد جلو

دوست پسری که اینجوریه خودتم نمیخوایش چرا ایستادی؟

خب خیلی ریسکه با نفر اولی ادامه بدی چون ممکنه خرش از پل رد شه و دوباره کاراشو تکرار کنه  با دو ...

مخم داره میترکه بخداااا

عذاب وجدان چرا؟ باید کسی رو انتخاب کنی ک شرایطش بهتره.دوتا از دوستام ب خاطر دو تا دوس پسر مزخرف ک میدونستن آخرشم بهش نمیرسن کلی زندگیشونو داغون کردن البته خداروشکر آخرش اراده کردن و گزینه درست رو انتخاب کردن و همینطور خودم.

عذاب وجدان چرا؟ باید کسی رو انتخاب کنی ک شرایطش بهتره.دوتا از دوستام ب خاطر دو تا دوس پسر مزخرف ک می ...

اخه ب اون اولی قول موندن دادم و الان دارم با کسی دیگه چت میکنم