2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 59120 بازدید | 1028 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوشت اره دمبه نه🤪😁

راستی عروس دایی من ۸۰کیلو بود الان شده ۵۰کیلیو انقده لاغر شده که من اول نشناختمش. بعد خودش گفت که دمنوش خوردم لاغر کردم. باز نمیدونم  شاید دمنوشم خوب باشه واسه لاغری

میشه واسه حل مشکلم صلوات بفرستی 🙏💚خیلی درمانده ام 😔😭 
تازه نصفشو خوردم😢

کی گفته رژیم یعنی اینکه فقط کاهو بخوری و چندتا چیز کم‌کالری؟ 

از منی که بارها رژیم گرفتم نصیحت 

فقط شکر مصنوعی مثل شکلات و قند و شکر و شیرینی و آبمیوه های پاکتی و هر چیزی که توش شکر مصنوعی داره حذف کن 

( حتی میتونی کیک و شیرینی هایی که به حای شکر، با عسل و شیره درست شدن بخوری) 

برنج و نون هم مصرفشو کم کن ( مثلا انواع کوکو و کتلت) رو با کاهو یا کلم لقمه‌بگیر 

کم‌روغن تر غذاهاتو درست کن 

ولی هیچ ماده غذایی رو حذف نکن 

اینجوری نه رژیم بهت سخت میگذره، هم ذهنت آرومه که همه چی خوردی، هم سایز و وزن کم میکنی

من برای اولین بار رژیم گرفتم و رژیم دکتر کرمانیه  زیاد سخت نبوده برام این دو سه هفته  چ ...

رژیم دکتر کرمانی بی ضرر و اصولی و تدریجیه

فقط چربی میسوزونی 

تو خیلی رژیم ها ماهیچه ها آب میشن و ضرر داره

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
باشه عزیزم حتما 😍👌

منم تگ کنید ترو خدا من وزنم 83 قدم 160,البته دیروز وزن کردم تو بهداشت محله 81دیگه نمی‌دونم درسته یا نه

میشه برای اینکه لاغر بشم سه تا صلوات بفرستین😘وزن اولیه=83.  . هدف اول=78🔓🔑 خدایا شکرت هدف اولمو دیدم۲۴مهر ماه 🤩🤩😍 بریم برای هدف بعدی 💪💪 هدف دوم۷۴🔑🔓خدای مهربونم شکرت هدف دومم دیدم۱۰ابان ماه 🙏🙏😘پیش به سوی هدف سوم 💪💪هدف سوم70🔓🔑۲۳آذر ✨خدای بزرگ و مهربونم شکرت بریم به سمت دهه شصت 😅😍 هدف چهار 66🔓🔑خدایا خیلی ممنونم ازت 15بهمن ماه بریم به سمت هدف بعدی👈.  هدف پنجم62🔒. هدف ششم58🔒.  خدای مهربانم کمکم می‌کنه مطمعنم ،چون من عشق خدا هستم خودش بهم گفته که عاشقمه ❤️❤️
😑خوشبحال اونایی که ژن برترن چاق نمیشن من ی قاشق اضافی میخورم شکمم از خودم جلو تر راه میره داعمل و ر ...

من هرچی میخورم فقط میره براشکمم بزرگ‌میشه میخام یه ذره بیاد باسن و صورت نمیاد عوضی

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍
چشم عزیزم حتما

مرسی ❤️❤️😘

میشه برای اینکه لاغر بشم سه تا صلوات بفرستین😘وزن اولیه=83.  . هدف اول=78🔓🔑 خدایا شکرت هدف اولمو دیدم۲۴مهر ماه 🤩🤩😍 بریم برای هدف بعدی 💪💪 هدف دوم۷۴🔑🔓خدای مهربونم شکرت هدف دومم دیدم۱۰ابان ماه 🙏🙏😘پیش به سوی هدف سوم 💪💪هدف سوم70🔓🔑۲۳آذر ✨خدای بزرگ و مهربونم شکرت بریم به سمت دهه شصت 😅😍 هدف چهار 66🔓🔑خدایا خیلی ممنونم ازت 15بهمن ماه بریم به سمت هدف بعدی👈.  هدف پنجم62🔒. هدف ششم58🔒.  خدای مهربانم کمکم می‌کنه مطمعنم ،چون من عشق خدا هستم خودش بهم گفته که عاشقمه ❤️❤️
اونایی ک میخورن چاق نمیشن مشکل روده دارن حسرت اونا رو نخور چون اونا انگل دارن 

اين حرف اشتباست  اونها سيستم بدنيشون به اين شكله ومن بهشون ميگم بنده برگزيده  

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر