2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 59120 بازدید | 1028 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واااا این چه حرفیه میزنی  خدا نکنه دختر  روزی نیم ساعت پیاده روی کن  اگه حال و احو ...

شمام مثل اینکه توزندگی خیلی درد کشیدید وخوبه که خدارو شکر هنوز سرپایید والان حالتون بهتره دقیقا مشکل منم همینجوری شد مادرم فوت شد ما هم از فرط اینکه جای خالیشو نبینیم رفتیم توگوشی وسریال از بس سریال دیدم تحرکم صفر شدیه مدتی رفتم باشگاه ولی خیلی دور بود الان دیگه نمیرم ولی می خوام ایندفعه پیاده روی منظم داشته باشم خدابه شمام حال خوش وسلامتی ویه بچه دیگه بده امیدوارم خوشحال وخوسبخت راضی بشید

ببخشید مگه اونایی ک رژیم میگیرن کاری غیر ازین میکنن که یه وعده بخورن ک تقریبا همه چیو داشته باشه پرح ...

عزیزم من گفتم که برای من یه وعده کامل محسوب میشه نوشته بودم که.. ناراحت شدی مگه ؟ لحنت یه کم تند بود انگار

اگر ناراحت شدی من ازت معذرت میخام اصلا منظورم با شما نبود من کلا ادمیم که کم میخورم فقط گفتم برای من خیلی حساب میشه کاری به شما نداشتم❤️

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱
واااا این چه حرفیه میزنی  خدا نکنه دختر  روزی نیم ساعت پیاده روی کن  اگه حال و احو ...

عزیزم معذرت میخوام میپرسم شما رژیم گرفتی ؟

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱
شمام مثل اینکه توزندگی خیلی درد کشیدید وخوبه که خدارو شکر هنوز سرپایید والان حالتون بهتره دقیقا مشکل ...

فدات بشم عزیزم . 

من اصلا باشگاه نرفتم باور میکنی؟

خودم خونه ورزش کردم 

دو سه تا فیلم ایروبیک دانلود کردم از اینترنت هر دفعه رو تلویزیون میذارم باهاش ورزش میکنم .

سختی و مشکلات واسه همه هست عزیزم اینکه چجوری از پسشون بربیای مهمه

چادرت را بتکان ، روزی ما را بفرست ...
عزیزم من گفتم که برای من یه وعده کامل محسوب میشه نوشته بودم که.. ناراحت شدی مگه ؟ لحنت یه کم تند بود ...

ن عزیزم ناراحت چرا?🤔

اخه من مدت کمیه رژیم گرفتم 

رژیمم کالری مفید هست.گفتم نکنه من اشتباه میزنم

ژن لاغری داری. توخب رژیم چاقی بگیر یه دوستم داشتم رفت باشگاه وزن اضافه کرد

بچه کوچیک دارم نمیتونم برم باشگاه.ولی چندتا رژیم گرفتم چاق شم اثر نکرد

خدایا همه رو به ارزوشون برسون🙏