2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 59120 بازدید | 1028 پست
نمیدونم والله قصدشون چیه ینی شستن چنتا ظرف و درس کردن ی قرمه و قیمه خیلی سخته؟.

نمیدونم والا حس باکلاسی دارن یا بیش از حد تنبلن

حالا این فامیل ما خانه داره و بچه هاش بزرگن سرش همچین شلوغم نیس که بگم وقت نداره

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام منم تا حالا چاق نمی‌شدم اصلا، ینی چاااااقیم ۶۰ کیلو بوده با قد ۱۶۵، اما الان بعد دوتا زایمان شک ...

مواظب باش دیسکات نزنن بیرون

https://youtu.be/qxIk6KZrO1o

با این لینک تو یوتیوب ورزش کن🥰

منم58 قدم162 وزنم هفتاد راه آسون تری نسبت ب شما دارم

۵ کیلو ازت بیشترم 

من لعنتی ۷۳ بودم حامله شدم پارسال ۳۰ کیلو اضافه کردم ۱۰۰ شدم

حالا هی لاغر میکنم ولی سختههههه😭

عب نداره تا عید هممون مانکن میشیم ۶ماه وقت داریم🤣🤚

نمیدونم والا حس باکلاسی دارن یا بیش از حد تنبلن حالا این فامیل ما خانه داره و بچه هاش بزرگن سرش همچ ...

موقعی که مهمون خیلی خیلی زیاده عیب نداره ولی مهمون زیاد نیست یه مقدار معموله سرویسم خونه داریم کاره اشتباهیه

مواظب باش دیسکات نزنن بیرون https://youtu.be/qxIk6KZrO1o با این لینک تو یوتیوب ورزش کن🥰

اندازه یه مشت کمرم تو رفته، چندتا ورزش میکردم بهتر شده بودم باز تنبلی کردم ول کردم.

شکمه رو چی کنم. من غیر از شیردهی کلا خیلی پرخوری نمیکنم، اما تو شیردهی دست خودم نیست، کمتر بخورم ضعف میکنم

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 
موقعی که مهمون خیلی خیلی زیاده عیب نداره ولی مهمون زیاد نیست یه مقدار معموله سرویسم خونه داریم کاره ...

اره یه زمان هایی خوبه 

اصلا یه موقع شاید خسته ای یا مشکلی داری 

ولی نه اینکه هرسری ظرف پلاستیکی 

موقعی که مهمون خیلی خیلی زیاده عیب نداره ولی مهمون زیاد نیست یه مقدار معموله سرویسم خونه داریم کاره ...

اره خب دیگ سرویسای ۲۴ نفره برای ۲۴ نفره اگ مهمون بالای این تعداد بود مشکلی نیس...این دوست من سفره و ظروف یکبار مصرفو برای هر تعدادی میگف مثلا اونا دوتا بودن دونفرم ما بودیم برای ۴ نفر یکبار مصرف واقعا زشته من ک صاحب خونه بودم خجالت میکشیدم

من عروسی در پیش دارم باید لاغر شم حتما

پروتئین تا میتونی بیشتر بخور مثلا تخم مرغ اب پز ‌ .مرغ .گوشت .ماهی .بوقلمون اینا

سبزیجات زیاد بخور 

شیرینی جاتو تنقلات و کربوهیدرات خیلی محدود کن 

ورزش و تحرک فراموش نشه

زودی کم میکنی تا عروسی