2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه بخوام دقیق بگم پدر همسرم ایلامی بودن  همسرم متولد و بزرگ شده تهرانن ولی فرهنگ کورد ها رو ...

خوش بخت باشی عزیزم. آخه دیدم تو یه تاپیکی از کباب شباب نوشته بودین فکر کردم ایلامی هستین. من برای پروژه دانشگاهم یه مدت ایلام و کرمانشاه و کردستان بودم و واقعا فرهنگشونو دوس دارم

تک پوش چند خریدین؟

۱۷ تومن خریدم ۱۲ گرمه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

خوش بخت باشی عزیزم. آخه دیدم تو یه تاپیکی از کباب شباب نوشته بودین فکر کردم ایلامی هستین. من برای پر ...

مرسی

بله افتادم توی یه قوم معرکه ی کبابخور که پاتوقشون شبابه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

مبارکه عزیزم.انشاله دوباره النگو هم میخری.😊

ممنون گلم ایشالا

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

[QUOTE=251527369]تا جایی که من میدونم همه ایلامیها عاشق کبابن. جمعه ها هر جای ایلام بری پای هر درختی یکی مشغول کبابه ...[/QUOTE

دقیقا من میگم شما با دود پیغام میفرستید 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.