2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صاحبش لازم دارع 😅😘 گلی همیشع میندازی؟ بدقفلش بازنمیشه؟من میترسم کلا دس بندبگیرم

😘😘😘

آره عزیزم همیشه دستمه چرا باز میشه چندبار افتاده از دستم دستبند خطر گم شدنش زیاده چیزه محکم بگیر سفت بستشه

عزیزم شما ایلامی بودین؟ 

اگه بخوام دقیق بگم پدر همسرم ایلامی بودن 

همسرم متولد و بزرگ شده تهرانن

ولی فرهنگ کورد ها رو دوست دارن و حفظ کردن

برای همینم من خوش دارم بگم عروس ایلامی ها هستم

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

😘😘😘 آره عزیزم همیشه دستمه چرا باز میشه چندبار افتاده از دستم دستبند خطر گم شدنش زیاده چیزه محکم ...

آها،میگم منم واس همین میترسم کلاازدس بند 

دیگ منصرف شدم النگومیخرم 😌

ممنون ک وقت گذاشتی😘💋❤️

« تنهایي بزرگِت میکنه!‌ »
از بس گشاده تا بازوم آوردم بالا🥴😐🤣النگو ناز تره

چه نازه ،چند گرمه دونه ای؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
آها،میگم منم واس همین میترسم کلاازدس بند  دیگ منصرف شدم النگومیخرم 😌 ممنون ک وقت گذاشتی😘💋❤ ...

النگو بهتره آدم نمیترسه از گم شدنش بسلامتی عزیزم 

قربونت خاهش میکنم 😘😘💖💖

من النگو داشتم شکست تک پوش خریدم دوس ندارم النگو خوشگلتره

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

2790
2778
2791
2779
2792