2777
2789
شما همونی که گفتی النگو خریدم مادرشوهرم حسادت کرده    

دقیقاااا همونم 🤣🤣🤣🤣 . هنوزم به رو خودش نیاورده . ولی ۲ روز پیش یه ماشین اسباب بازی برا دخترم خریدیم هزار بار گفت مبارک باشه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

النگو بهتره منتها باریک وست هفت تایی مث النگوای من یه ماه نیست خریدم .آینه ای باریک هفت تا چون عدد هفت رودوست دارم مقدسه...

نه تولد   نه مرگ      نه آتش     نه باد     اعمال نیک مارا محو نخواهند کرد ....مهربانی از عشق برتر است ..مهربانی برتر است...
اینومنم دارم 

به به مبارکه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

اوپرا ببین چه کردههه، همه‌رو دیوونه کردههه 💕💜💕

دیگه وصلت با قوم کورد روی منم تاثیر گذاشت😁

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.