2777
2789
عنوان

دخالت کردن

122 بازدید | 3 پست

سلام دوستان من یکساله ازدواج کردم ،مادرشوهرم دوست داره ما باهاشون و با جاریم اینا خییییلی زیاد رفت و آمد کنیم ، خب الان زمان قدیم نیست ما زندگی خودمونو داریم نه خودم نه شوهرم رفت و امد زیاد دوست نداریم اصصصلا و قطعا هرچی رفت و آمد بیشتر باشه حاشیه و ناراحتی هم بیشتر پیش میاد .ما هفته ای یبار خونه ی مادرشوهرم میریم جاریمم ده سال بزرگ تره هروقت دعوتمون کنه میریم دیگه بیشتر از این دوست نداریم بریم منم ک تازه عروسم ، بنظرتون چ برخوردی کنم واقعا اذیت میشم وقتی میگن ، ما کار خودمونو میکنیم همیشه هم کم رفتیم ولی خب حرفاشون دراین‌مورد اذیتمون میکنه.ممنون میشم راهنماییم کنید🥺

عزیزم هربار میگن بگید باشه ولی عمل نکنید بزار از الان بفهمن شما با بقیه زندگی و سبک زندگیتون فرق داره

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.