2777
2789

احساسم بهم میگه که الکی گفته پسره و ادای پسر ها رو درمیاره چند روزی هست که زیر نظرش دارم مثل خانوما رفتار میکنه و کلا این پسره با بقیه پسرا فرق میکنه!!😮طوری درگیر این موضوع شدم که شبا همش خواب های وحشتناک و کابوس میبینم🤕

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چقدر درگیر بقیه ای تووو😐

کاربر savagequeen سابق هستم:))            قبلا ملکه ی وحشی بودم و الان دختر شرور ام🗿                                                                 اره دیگه، خلاصه مراقب حرف زدنت باش          به همه ی کراشام قول رسیدن دادام :))       BLINK💖                                                         اگه بلینک یا آرمی هستی درخواست دوستی بده که باهم چت کنیم و دوست بشیمم💗

عجباااااا فکرمیکردم خیلی همه چیزو من مورد برسی قرار میدم شماازمن ده برابر بدتری که

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

انقدر ک درگیر اون بودی اگ سرت تو زندگی خودت بود الان یه چیزی بودی

کاربر savagequeen سابق هستم:))            قبلا ملکه ی وحشی بودم و الان دختر شرور ام🗿                                                                 اره دیگه، خلاصه مراقب حرف زدنت باش          به همه ی کراشام قول رسیدن دادام :))       BLINK💖                                                         اگه بلینک یا آرمی هستی درخواست دوستی بده که باهم چت کنیم و دوست بشیمم💗