من لیزر کردم بعد بارداریم دوباره موهای صورتم چند برابر برگشت
تاحالا هم اصلاح نکردم دردش رو نمیتونم تحمل کنم با شیو هم خیلی زود موها درمیاد
کرم موبر راحته
ضرری داره؟
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
یکبار برای پشت لبم زدم فقط ملتهب کرد باز از رونرفتم یکبار دیگه گذاشتم الان دوتا مارک هیدرودم دارم ...
یعنی میگی افاقه نکرد؟
موهات خیلی کوتاه باشه کرم به درد نمیخوره
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
من میزنم اینم خیلی زود در میادا مثل شیو میمونه یکمم سوزش داره ولی قابله تحمله خواستی بگیری سینره ...
سینره استفاده میکنم
میگم نکنه واسه پوست ضرر داشته باشه😑یکساله مدادم استفاده میکنم احساس میکنم پوست پیشمونیم یکم چروکیده شده
اصلا افاقه کرد یا نکرد که هیچ میسوزنه چون نخ واستم برم اصلاح وگرنه معمولا میرم اصلاح برای بدن مو ...
واسه بدن خیلی حوصله میخواد دوساعت بمالی دوساعتم صبرکنی تا موهارو بکنه😅
قبلش باید حتما رو پوستت مرطوب کننده و ضدآفتاب بزنی وگرنه سوزشش وحشتناک میشه