2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشته های پزشکی دندون اینا میخوندن خودشون؟ میدونی کار تدریسو از کجا شروع کردن؟

بودن رشته پزشکی میخوند کسی هم بود که اصلا دانشگاه نمیرفت به خاطر درصد بالای فیزیکش تو کنکور برای جلسات تست زنی میومد جای استاد...کلاس خصوصیم داشتن ...اونی که پزشکی میخوند همه چی تدریس میکرد.تو موسسه ای که میرفتم به خاطر رتبه خوبی که داشت برا مشاوره کار میکرد و کلاس خصوصی برمیداشت

난 물만난 물고기 soak up the music
بودن رشته پزشکی میخوند کسی هم بود که اصلا دانشگاه نمیرفت به خاطر درصد بالای فیزیکش تو کنکور برای جلس ...

اونی که پزشکی میخوند سال چند بود؟

موسسه که کار میکرد معروف بود؟

کلاس خصوصیاش تو اموزشگاه بود؟ درصدی کار میکرد با اموزشگاه؟

رشته پزشکی ، مجازی ریاضی آموزش میدن فکر کنم تا دی ماه ۳۰۰ میلیون شهریه کلاسش بود جمعاً.

پزشکی سال چنده؟

واسه همه دانش اموزاش باهم ۳۰۰؟

میدونی چجوری شروع کرده تدریسو؟ 

با موسسه خاصی همکاری میکنه؟

اونی که پزشکی میخوند سال چند بود؟ موسسه که کار میکرد معروف بود؟ کلاس خصوصیاش تو اموزشگاه بود؟ درصد ...

سال پنج بود ولی از همون سال قبولیش شروع کرده بود...از درصد و دستمزدش خبر ندارم...نه موسسه ای که میرفتم زیاد معروف نبود ولی خب میشد گفت جزوه ادمای اصلی میشد چون هم رشته ی خوبی درس خونده بود هم تو کار مشاوره هم بود صد در صد درامدشم خوبه

난 물만난 물고기 soak up the music
میتونم بدونم کار تدریسو چجوری شروع کردی؟ اموزشگاه تدریس میکنی یا خونه خود دانش اموز؟

من درسم تموم شه دانشگاه ها تدریس میکنم عزیزم،بله از اموزشگاه های علمی شروع کردم با دانش آموز تعداد کم ولی کم کم اوضاع خوب میشه باید واقعا بلد باشی 

برای هم دعا کنیم✨💖
من درسم تموم شه دانشگاه ها تدریس میکنم عزیزم،بله از اموزشگاه های علمی شروع کردم با دانش آموز تعداد ک ...

حقوق رو مد نظر قرار نده اول هیچکاری سعی کن تجربه شه برات تا جا بیوفتی

برای هم دعا کنیم✨💖
پزشکی سال چنده؟ واسه همه دانش اموزاش باهم ۳۰۰؟ میدونی چجوری شروع کرده تدریسو؟  با موسسه خاصی ...

بنظرم سال سوم ، بله همشون طی ۵ ماه فقط .

یکی از دوستاش پیج کنکوری داشته تبلیغشو کرد .. تازه درآمد کلش بیشتر هم بود من سود دوستش رو حساب کردم..

اگر کسی بخواد شروع کنه میتونه نمونه تدریس بزاره تو اینستا و تلگرام به دوتا پیج کنکوری تبلیغ بده ، یا تو سایت های کاریابی بخش آموزش رو انتخاب کنه ببینه کدوم آموزشگاه ها جذب مدرس دارن .

یه نکته هم این که اون خانم ریاضیشو ۱۰۰ زده بود! همه با شنیدن همچین چیزی بیشتر دوست دارن شرکت کنن. 

اللهُمَّ صَلَّ عَلی مُحَمَّدِ و آلِ مُحَمَّد و عَجِل فَرَجهُم