2777
2789

قوربونت برم منم مادرم یه توده بالای سینش بود  رفت نمونه برداری گفتن چیزی نیس ولی باید درش بیاری رفت عمل کرد دراوورد گفت چیزی شبیه چربی دنبه بوده .خلاصه ک الان بعداز چندماه داره امپول شیمی درمانی میزنه واس اینکه هرچی ک باشه اون توده کلا دیگ رشد نکنه .دز داروهاش خیلی کمه .3تاامپول ب 6بار باید بزنه .شمام نگران نباش انشالله ک چیزی نیست گلم نترس ما تا مرز دیوونگی رفتیم حق داری نگران باشی ولی خدابزرگ 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درد یا چیزی ندارم من اتفاقی دست زدم به سینم دیدم یه چیز سفت که حرکت می‌کنه اگه بهش دست بزنی و با ابع ...

من درد شدید دارم 

ان شاالله که چیزی نیست نترس خیلیا مثل شما بودن و خوب شدن بعضیا کیسته

من آنه

خداروشکر که چیزی نبوده ان شاالله که بزودی بهبود یابند  علائمشون چی بود

سلامت باشی عزیزم  مادر مادرم ک فوت کردم مادرم همش رو سینه خودش میزد ازاونموقع دردش میگیره  و گز گز میکنه و خارش و اینا دستم ک میذاشتیم مشخص بود دیگ رفت ماموگرافی و سونو مشخص بود 

قوربونت برم منم مادرم یه توده بالای سینش بود  رفت نمونه برداری گفتن چیزی نیس ولی باید درش بیاری ...

اسم تودشونو میگی بهم؟من خیلی جونم ۱۹سالمه میترسم واقعا ...عمل مادرتون به چه صورت بود بیهوشی یا از این بی حسیا

من درد شدید دارم  ان شاالله که چیزی نیست نترس خیلیا مثل شما بودن و خوب شدن بعضیا کیسته

من خودم ازبچگی یچیزی زیر بغلمه خیلیم بزرگه درد و اینا نداره و منم دستکاریش نکردم  و دکترم نرفتم والا  دیگ اخرش میمیرم فوقش .ندونم چیه بهتره .حوصله دکتری ندارم 

اسم تودشونو میگی بهم؟من خیلی جونم ۱۹سالمه میترسم واقعا ...عمل مادرتون به چه صورت بود بیهوشی یا از ای ...

والا نوع تودشو نمیدونم  بیهوش بودن  داشتم میگفتم من خودمم زیر بغلم یچیزی دارم ولی اهمیت نمیدمش حوصلشو ندارم هی ازاین دکتر ب این دکتر .منم 27سالمه .توسینته مطمعانن چربی هست اصلا نترس .یکم بخودت جرات بده دختر .تابوده همینا بوده این مشکلات فقط باهاش کناربیا

من خودم ازبچگی یچیزی زیر بغلمه خیلیم بزرگه درد و اینا نداره و منم دستکاریش نکردم  و دکترم نرفتم ...

من چند ساله اینطورم سینه درد دارم و منتشر میشه زیر بغلم درد داره 

یکی از اقوام ما هم مثل شما هستن نمیره دکتر همین علائم شما رو دارن اینا بیشتر میخوره چربی باشه 

من آنه

والا نوع تودشو نمیدونم  بیهوش بودن  داشتم میگفتم من خودمم زیر بغلم یچیزی دارم ولی اهمیت نم ...

منم همینطور منم حوصله ندارم اصلا از این دکتر به اون دکتر پارسال متوجه این موضوع شدم الان چند روزه نگران کننده شده برام امروز برم نمونه گیری ببینیم چی میشه